A barátnőm 175 centi magas és 58 kiló, de ő 55 kilóra szeretne lefogyni, de a legvégső célja a 48 kiló lenne. Ezt hogy értessem meg vele, hogy nem normális?
Nagyon gyanús, hogy anorexiás lesz, vagy már az is, csak még nem látszik rajta.
Minél hamarabb el kell vinni egy szakemberhez, ha ez nem fejeződik be nála. Nehéz lesz, mert az anorexiásoknak meggyőződése, hogy ők nem szorulnak orvosi kezelésre és valójában nem is betegek.
En az orvosok gondolkodásában azt nem szeretem, hogy nem az előtte álló embert nézi, hanem hogy mi az átlag
En 155 cm vagyok 40 kg-mal, de szerinte ez nem jo, mert 50-nek kellene lennem
Es nem fogja fel, hogy nálam ez genetika, anya is ugyanilyen volt ennyi idősen
Es 50 kg-bol mar biztos fogyni szeretnek ( ha csak nem a mellemre menne fel az a par kg)
Es anya kb 157-158 cm 52-54 kg-mal es látszik, hogy van rajta par kg plusz...
Es en eszem rendesen, néha mar B.nom sem érti, hogy hogy lehet ennyi enni :D
Kérdező: végülis mi lett?
De nekik kene fizetni a szakembert, nem? :O
Utolsó, jó hát én is 167-hez csak 46 kiló vagyok. És nálam is genetika, mert normálisan eszem, de nem is nézek ki anorexiásnak, csak vékony vagyok :D
De nem azért vagyok ennyi, mert le akartam fogyni ennyire...175-höz pedig igenis kevés a 48 kg
A 48 kg tényleg kevés :D
De az, hogy az 55 kg is határeset azt nem hinnem :D
Mondjuk az se mindegy, hog hogy oszlik el az emberen 55 kg es az zsír vagy izom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!