Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális, hogy a húgom már 12...

Normális, hogy a húgom már 12 évesen ilyen magas? 15/L

Figyelt kérdés
A húgom 12 éves, és most 189 centi magas. Én 15 éves vagyok, és 172 centi. Normális, hogy ő már ilyen fiatalon ilyen magas? 15/L

2014. dec. 7. 18:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
miért ne lenne normális ? ha egyszer ilyen magas akkor ilyen magas és kész, nem tehet róla ahogy te sem
2014. dec. 7. 18:22
 2/12 A kérdező kommentje:
Persze, értem én, csak szokatlan, hogy 12 évesen egy lány ilyen magas legyen. Én meg 15 éves vagyok, és nálam is magasabb :D
2014. dec. 7. 18:26
 3/12 anonim válasza:
Simán lehet, én sajnos már 12 éves korom óta nem növök , 162 cm-rel áldott meg a jó isten :( :D
2014. dec. 7. 18:27
 4/12 anonim ***** válasza:
Szokatlan, még felnőtt nőnek is nagyon magas a 189 cm. Reméljük, már nem fog tovább nőni.
2014. dec. 7. 18:27
 5/12 A kérdező kommentje:
Én is nagyon remélem, mert így engem néznek 12-nek, őt pedig 15-nek. Viszont remélem, hogy (ha csak pár centit is, de) én fogok még nőni egy kicsit. :DD
2014. dec. 7. 18:37
 6/12 anonim ***** válasza:
A te magasságoddal semmi gond. Örülj neki, hogy te nem lettél ilyen magas.
2014. dec. 7. 18:44
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy az. Még ha nagyon korán érő is, és hamar "kinőtte magát", akkor is nagyon-nagyon magas (már ha nem hazudsz). Növekedési-hormon gondjai lehetnek, ill. más baja. El kéne vinni egy szakorvoshoz.
2014. dec. 7. 20:11
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem, nem hazudok. Igazából kb. tavaly indult meg a növésben, emlékszem, tavaly februárban mértük meg egymást, akkor ő 162 centi volt, aztán megméreckedtünk tavaly novemberben is, akkor volt 175 centi. Egy hete mértük meg megint, és 189 centi volt. Lehet, hogy koránérő, mert a tavaly februári mérésünknél nem is volt melle, tavaly novemberben A-s volt, most pedig C-s. Tehát lényegében a magasságával arányosan nőtt a melle is. (Nekem B-s, ebben is túlszárnyalt :D)
2014. dec. 7. 20:26
 9/12 anonim válasza:
Ezzel nincs semmi probléma. A lányok egy része 12 éves koruk után már nem vagy szinte már nem nő. Ha a húgod tovább nőne is, ez is teljesen normális. Mondd meg neki, hogy örüljön a magasságának, és semmiképpen ne érzékeltesd vele, hogy ez nem normális. Sok baja lesz szegénynek így is saját maga elfogadsával.
2014. dec. 9. 23:47
 10/12 anonim ***** válasza:
Nos, akkor a húgod koránérő. Van ilyen.
2014. dec. 10. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!