Mennyire fáj a nőgyógyászati vizsgálat?
Figyelt kérdés
Mindenki csak azt mondja, hogy kellemetlen de mégis milyen érzés? Mihez lehet hasonlítani?Egy tizes skálán mennyire kellemetlen? Érzed ahogy benned nyúlkálnak ?Hidegek a műszerek? Néztem honlapokat de nem találtam semmi megnyugtatót.A vizsgálat menetéről mindent tudok szóval az nem annyira fontos.Valaki aki mostanában volt és frissek az "élményei" ... Az is írjon akinek fájt... Egy rettegő 14 éves lány#nőgyógyászativizsgálat
2015. aug. 6. 18:43
11/11 anonim válasza:
10-es,
Kenetet vett (valoszinu rakszureshez) egy fulpucira hasonlito palcaval. Nem kene fajjon, csak ha valamilyen akut gyulladasod van.
Eddig nekem meg csak terhesen fajt a vizsgalat, valoszinu azert mert ilyenkor minden erzekenyebb odalent, nagyobb a verboseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!