Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyire fáj a nőgyógyászati...

Mennyire fáj a nőgyógyászati vizsgálat?

Figyelt kérdés
Mindenki csak azt mondja, hogy kellemetlen de mégis milyen érzés? Mihez lehet hasonlítani?Egy tizes skálán mennyire kellemetlen? Érzed ahogy benned nyúlkálnak ?Hidegek a műszerek? Néztem honlapokat de nem találtam semmi megnyugtatót.A vizsgálat menetéről mindent tudok szóval az nem annyira fontos.Valaki aki mostanában volt és frissek az "élményei" ... Az is írjon akinek fájt... Egy rettegő 14 éves lány

#nőgyógyászativizsgálat
2015. aug. 6. 18:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem fájt egyáltalán! Tizes skálán legfeljebb 3-as:) Ne félj!
2015. aug. 6. 18:52
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi de a többivel kapcsolatban mi van?
2015. aug. 6. 18:54
 3/11 anonim ***** válasza:

Fájni nem fáj, csak néha kellemetlen, ha a vizygálóeszköt hideg (az orvosom ezért használat elött a melegvizes csap alá tartja pár percre), meg valamennyire az, hogy valaki az intim területen "nyúlkál". Azt természetesen érzed, ha megvizsgálnak, mert hozzád ér az orvos, azt is érzed, ha te nyúlsz oda.

De félni, föleg rettegni nincs okod.

Nekem személy szerin sokkal kellemetlenebb a fogorvosi ellenörzö vizsgálat meg fogköeltávolítás, de leginkább ez az, amivel össze tudnám hasonlítani.

2015. aug. 6. 18:55
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. aug. 6. 19:01
 5/11 anonim ***** válasza:
Sokszor vizsgáltak már, még sohasem fájt. A lényeg, hogy lazítsd el magad a vizsgálat közben, mert egyébként feszítést érezhetsz.Igen, a műszer kissé hűvös, mint bármely szoba hómérsékleten tartott fémeszköz. Valamit érzel abból, hogy "benned nyúlkálnak", de az nem fájdalom. 10-es skálán 1-es, ha megfeszíted magad akkor 3-as.
2015. aug. 6. 19:01
 6/11 anonim ***** válasza:
En hetfon voltam, elso alkalom, bar mar 27 eves vagyok... Semennyire nem faj, azert kellemetlen, mert nem szokvanyos azert, hogy szettard a labaid egy asztalon, hogy aztan ott matassanak. Nem volt hideg a muszer sem, alig tartott 5 percet, de nagyon vartam mar, hogy leszalljak onnan. Azert jo, hogy vegre tulestem rajta, kedden megyek az eredmenyeimert :-)
2015. aug. 6. 19:04
 7/11 anonim válasza:
Nekem eddig nem fájt, viszont pár hónapja voltam annyira fájt, de azelőtt nem volt ilyen. Nem tudom mi lehetett az oka.
2015. aug. 6. 19:09
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem még sosem fájt. De hozzáteszem, hogy nem vagyok szégyenlős, és el tudok lazulni. Ne értsd félre, nem élvezetből járok, csak egyszerűen nem vagyok szégyenlős. Sosem voltam. Ezért nem ugrik össze az összes izmom, és így nem is fáj.
2015. aug. 6. 19:30
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ma voltam, életemben először. Még szűz vagyok. Nekem csak manuális vizsgálat volt, meg UH. Az egy kicsit fájt, amikor két kézzel vizsgált, de nem tartott sokáig. Ki lehet bírni. És sokkal rosszabbra számítottam, úgyhogy legközelebb nem megyek rettegve oda. :)

2015. aug. 6. 19:47
 10/11 anonim ***** válasza:

De jó másoknak, nekem nagyon fájt mindkétszer mikor voltam. Kicsordult a könnyem is tőle és remegtem utána, szóval eléggé rossz volt.

Nem tudom mi volt azaz érzés, addig oké hogy műszert berakja és kitágít, de ezek után volt belül valami fájdalmas érzés, mintha kapirgálna ott bent éles dologgal. Nem tudom pontosan mit csinálnak olyankor de nagyon rossz volt mindkétszer.... :( Nem is merek már menni.

2015. aug. 6. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!