Mennyire fáj a nőgyógyászati vizsgálat?
Fájni nem fáj, csak néha kellemetlen, ha a vizygálóeszköt hideg (az orvosom ezért használat elött a melegvizes csap alá tartja pár percre), meg valamennyire az, hogy valaki az intim területen "nyúlkál". Azt természetesen érzed, ha megvizsgálnak, mert hozzád ér az orvos, azt is érzed, ha te nyúlsz oda.
De félni, föleg rettegni nincs okod.
Nekem személy szerin sokkal kellemetlenebb a fogorvosi ellenörzö vizsgálat meg fogköeltávolítás, de leginkább ez az, amivel össze tudnám hasonlítani.
Szia!
Én ma voltam, életemben először. Még szűz vagyok. Nekem csak manuális vizsgálat volt, meg UH. Az egy kicsit fájt, amikor két kézzel vizsgált, de nem tartott sokáig. Ki lehet bírni. És sokkal rosszabbra számítottam, úgyhogy legközelebb nem megyek rettegve oda. :)
De jó másoknak, nekem nagyon fájt mindkétszer mikor voltam. Kicsordult a könnyem is tőle és remegtem utána, szóval eléggé rossz volt.
Nem tudom mi volt azaz érzés, addig oké hogy műszert berakja és kitágít, de ezek után volt belül valami fájdalmas érzés, mintha kapirgálna ott bent éles dologgal. Nem tudom pontosan mit csinálnak olyankor de nagyon rossz volt mindkétszer.... :( Nem is merek már menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!