Mi annak a terméknek a neve, amit most reklámoznak a tvben, h nem lehet tudni, h gombás vagy bakteriális a hüvelyfertőzés és akkor ez a termék mindkettöre jó?
Idelyn beliema, de nem jó semmire. Voltam dokinál fertőzés miatt, rákérdezhem, hogy ilyesmi használ-e, azt mondta, hogy kamu az egész, a gombát meg a bakteriális fertőzést nem fogja elmulasztani, csak a gyógyszer. A Lactofeel-ben meg kb ugyanaz van, mint ebben az Idelyn-ben, de nekem az sem volt jó semmire.
Az ilyenek max arra jók, hogy ha a gyógyszer elmulasztotta a gondot, akkor utána visszaállítják a hüvely megfelelően savas és laktobacis flóráját.
Köszi, igen erre gondoltam. Én Vitagyn C-t használok kb 2 havonta, mert majdnem minden megjövés után elkap a gomba vagy valami más. Az nagyon bevált. Abban tejsav van, ezüst, ami fertőtlenít, c és e vitamin, valamint cukker a jó bacik szaporodásához. Néztem, hogy ebben hüvelybacik vannak meg tejsav. Lehet, a kettő együtt mégjobb volna. Bár a vitagyn eddig mindig elegendő volt. Nagyon szeretem. És az illata olyan, mint valami jó kis sürített tejé. :D
Akkor egyelőre hanyagolom ezt az Idelyn-t, de azért egyszer lehet kiprószálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!