Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez mi? Az is közrejátszhat,...

Ez mi? Az is közrejátszhat, hogy 2-4naponta cserélek erős vérzéskor betétet?

Figyelt kérdés
Nagyon viszket menseskor(mikor vérzek)a nunim.

2015. aug. 3. 14:40
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

Kiscsillag, Nyíregyházán így mondják a lányt.

Amúgy meg ne röhögtess, aki képzelted kébzeltnek írja, a beképzelted bekébzeltnek, a döntsemet dönsdemnek.

Szóval én ajánlanék neked egy helyesírási szótrt.

2015. aug. 3. 19:05
 22/34 A kérdező kommentje:

Lopott szöveg nem áll jól! ;)

Jah és ne magyarázd be nekem amit csak te a kis butus fejeddel kitaláltál,mert nem veszem be! ;)

2015. aug. 3. 19:27
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Inkább menjél csserélj betétet ;)

Látom itt kamuzol, csak kötözködni akarsz.

2015. aug. 3. 19:28
 24/34 anonim ***** válasza:

Csak tudom nálunk hogy mondják a lányt:D:D:D:D:D:

Tudod mit, vakarózzál, úgyis viszket a pöcköd állítólag, aztán szagolgasd a már 2 napos betétedet, igazán igényes vagy.

2015. aug. 3. 19:28
 25/34 A kérdező kommentje:
Nektek meg ajánlom a Minimaxot,vagy arra nincs pénz?
2015. aug. 3. 19:49
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
10 éves igénytelen takony létedre válogasd meg szavaid, mindenki leírta, hogy egészségtelen 4 napig rohadni egy betéten, meg gusztustalan, mert gondolom bűzlesz is ha nem cseréled. Attól viszled a pinád, hogy lusta vagy betétet cserélni és esznek a baktériumok. Nehéz felfogni? Ne itt éld ki magad, hanem a minimax előtt, ahogy írtad is.
2015. aug. 3. 20:00
 27/34 anonim ***** válasza:
Ja, és TE vagy az akinek nincs pénze betétre mert "drága" :(.Hát még a krém milyen drága lesz a gombás pinádra! :(:(
2015. aug. 3. 20:02
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

Hát, akkor szedj össze valami szép fertőzést, amit ezerszer drágább lesz kikezelni - ha ki tudjátok -, mint egy csomag betét egy hónapban.

A 16 db-os nóném tampont 300-ért veszem, és két mensire elég szokott lenni. Ennyit a drágáról.

2015. aug. 3. 23:10
 29/34 A kérdező kommentje:
Nem használtam még tampont és nem is akarok.Ennyit az olvasásról! ;)Betétről volt szó!
2015. aug. 4. 07:05
 30/34 anonim válasza:
100%
mindenképpen minimum 3 óránként kéne cserélned a betétet különben fertőzéseket kaphatsz el és nem valami olcsó rá a gyógyszer :/
2015. aug. 4. 10:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!