Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Stressztől lehet nagyon erős...

Stressztől lehet nagyon erős a vérzésem?

Figyelt kérdés
3 éve szedek fogamzásgátlót, az utóbbi 1 hétben folyton ideges voltam, nagy dolgok történtek az életemben. Olyan erős a megvonásos vérzésem, mint még soha... A hasam is nagyon fáj ráadásul, ágyból alig tudok kikelni.
2015. júl. 29. 09:24
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen, a stressz is lehet kiváltóok, nekem is volt hogy kimaradtam iskolábol mert annyira fájt a a hasam hogy járni sem tudtam. Az erős vérzés is lehet as stressz miatt, volt egy nagyon fontos vizsgám, annyira izgultam hogy este meg éjjel minden betétemet elhasználtam,peddig szinte félóránként cseréltem, ágynemüm átázott már este. A hasam iszonyatosan fájt. Reggel csak elmentem a vizsgára mert nagyon fontos volt, bevettem a maradék fájdalomcsilapitót, szószerint bepelenkáztam magam , törölközőt tettem magam allá meg nejlont ami minden mozdulatomra zörgött,de végülis nem áztam át.Te hogy vagy? Remélem nem ijesztettelek meg.
2015. júl. 29. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!