Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért ilyen erős, aztán meg...

Miért ilyen erős, aztán meg szinte semmi? 14/L

Figyelt kérdés
A menstruációm több, mint 3 éve megvan, tehát már be van állva. Kb. 25 napra szokott megjönni. Aznap, amikor megjön, és az utána követő 2-3 napon az átlagosnál sokkal erősebb. Néha még én is megijedek magamtól, annyira sok van. Ezeken a napokon reggel mindig úgy kelek, hogy moshatom ki a fehérneműmet, olyan is van, hogy a lepedőmet. Viszont az ötödik, hatodik és hetedik napon meg szinte semmi sincs. néhány csepp barna egész nap, van hogy betétet se használok már az utolsó napon, mert felesleges. Első kérdésem, hogy miért van ez a nagy különbség az első és utolsó napok között? Tudnék e valamit tenni, hogy nagyjából egyenletes legyen? És egy OFF kérdés, de én nem azért szoktam átázni, mert megtelt a betétem, hanem egyszerűen mindig melléfolyik valahogy. Néha úgy érzem, hogy nekem csak a pelenkából nem folyna ki, mert vagy elől, vagy hátul, vagy oldalt mindig. Van hogy a betétemnek csak a felső részében van vér, meg a betét felett, a bugyimon, de a betét többi része meg teljesen tiszta. Pedig jól rakom be, és nem mindig azért történik ez, mert elmozdult. Mit tehetnék, vagy milyen betétet ajánlatok? (Használok tampont, de azt itthon nem szoktam, csak ha elmegyek itthonról.)

2015. júl. 31. 13:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez normális, általában az elején mindig több van. Nem tudsz tenni ellene semmit.

Nekem a 2. nap a legrosszabb, 6-7-en már nincs is semmi. Ez ilyen.

2015. júl. 31. 13:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Az erősséggel nem sokat tudsz kezdeni, egyik ismim átmegy naponta 4-5 betéten minden alkalomkor, úgy vérzik.

Mellé meg lehet azért folyik, mert már "megtelt" amit használsz :O

2015. júl. 31. 13:57
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen, nekem is ugyanez.

Köszi :)

2015. júl. 31. 13:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Nekem a második napon, ha pl. suliban vagyok, a 3 tampon is kevés csak délelőtt.
2015. júl. 31. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!