Ilyen lehet 15 évesen?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne hogy előfordulhat olyan hogy több hónapig nem jön meg? Egyáltalán nem rendszeres a menzeszem és a nővéremnek is volt hasonló. Van egy barátom élek nemi életet, de mindig védekeztünk ellenőriztük a gumit, sose volt lyukas. Szóval ilyet okozhatnák a hormonjaim? Köszönöm2015. aug. 2. 10:51
1/8 Gyémántlány válasza:
Előfordulhat, kamaszkorban ez teljesen normális. Nekem is van olyan, hogy két hónapig sehol semmi, de olyan is előfordult már, hogy két hetente véreztem.
Ne ijedj meg, ez így rendben van, egyszer majd rendszereződnek a dolgok.
2/8 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm :)
2015. aug. 2. 11:11
3/8 anonim válasza:
Előfordulhat, de ha élsz nemi életet, csinálj egy terhességi tesztet, biztos, ami biztos. A sértetlen óvszer sem ad 100%-os védettséget.
5/8 anonim válasza:
Egyébként rendszeres nemi élet mellett illik néhanapján nőgyógyászhoz járni... Ő biztosat tud mondani azzal kapcsolatban, van-e valami probléma a háttérben, vagy természetes rendszertelenségről van-e szó.
6/8 A kérdező kommentje:
teszteltem már, negatív és megyek majd nőgyógyászhoz. Anyukámmal beszéltem és ő is mondta hogy ez előfordul. A pajzsmirigyem se 100-as és eléggé megbolygatja a hormonomat.
2015. aug. 2. 12:20
7/8 anonim válasza:
Mióta élsz nemi életet??? Fejletlen szervezeted kiteszed mindenféle abszolút korai igénybevételnek, így minden előfordulhat. Nehogy komolyabb küvetkezményekkel keljen később szembe nézned.
8/8 A kérdező kommentje:
kicsit több mint fél éve
2015. aug. 2. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!