Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Gomba, felfazas. Mi lehet ez?

Gomba, felfazas. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Valami feher "turos " valladek szeruseggel van tele folyton a bugyim. Nagyon kellemetlen.

Szaga ugy nincs csak ha a bugyit megszagolom ami eleg kellemetlen illatu + ha elmegyek zuhanyozni akkor is erzem a kellemetlen illatot.

Meg elobb jon meg a menzeszem. Van amikor 1 honapba 2x.

Csip iszonyatosan pisileskor.

Folyton erzem ahogy benedvesedik attol a folyastol a bugyim elegge kellementlen

Anyamnak hiaba mondom o csak a haziorvoshoz visz. Aki felir Minural granulatumot. Ami utan ugyanigy vagyok.

Kerlek segitsetek. Jo persze menjek nodokihoz.. de ilyen szulovel-.-

Megtudnam oldani orvos nelkul?

Mit tegyek?

:(

mar eleg regota van es kezdek belefaradni..():

15/L

2015. júl. 29. 22:30
 1/3 anonim ***** válasza:
egyedül is elmehetsz nőgyógyászhoz
2015. júl. 29. 22:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Elmehetsz egyedül nődokihoz.

Hogyha fehér, túrós, darabos, inkább savanykás szagú, akkor gomba, megpróbálhatod rá a Canestent vagy a Candibene kúpot. Ezeket lehet recept nélkül kapni. Ha inkább halszagú, sima folyós, sárgászöldes, akkor bakteriális, azonnal dokihoz kell menni.

2015. júl. 29. 22:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Doki, nyugodtan elmehetsz nődokihoz 18 év alatt is egyedül, de nem értem anyukád miért nem látja hogy ha többször nem haott már az a cucc valószínűleg legközelebb se fog. Én sajnos megtanultam hogy nőgyógyászati problémához a háziorvosok 90%-a idióta.
2015. júl. 30. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!