Hogy győztem meg anyukámat hogy a tampon jobb lenne mint a betét?
Figyelt kérdés
Én nem szeretem a betétet mert nem olyan higénikus szerintem. És kényelmetlen is. Meg most leszek felsős és új tesi tanárt kapunk. A régi adott eü felmentést amikor megvolt, de az újnál állítólag olyankor is tesizni kell. Anyu mondta hogy majd beszél vele de én nem szeretném, mert akkor rámszállna. Meg amúgy is ciki lenne. Viszont betéttel nagyon szar mozogni.
Anyukám meg ragaszkodik hozzá hogy betétet használjak. Főleg anyagi okokból. Nem is vesz mást nekem meg nincs pénzem. És dolgozni meg még nem mehetek.
2015. júl. 28. 16:25
11/11 anonim válasza:
10: Pedig a pisitől is megduzzadhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!