Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nyaralás alatti menzesz. Mit...

Nyaralás alatti menzesz. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Idén 3 hétre megyünk nyaralni tengerpartra, és pont a közepén fog megjönni a menzeszem. Szerencsére nem nagyon erős, de 7 napig tart. Betéttel viszont nem lehet strandra menni ugyebár. A tampont próbáltam már, de csak a mini megy fel viszonylag fájdalommentesen, és az 1-2 óra alatt teljesen megtelik az utolsó 3 napban (akkor próbáltam).

A 2. és 3. napon viszont 1 órát se bír ki (bár akkor kényelmesebb feltenni).

A szállás szerencsére közel van a tengerpathoz (5 perc ),de így is történhet baleset.

Plusz tudom azt mondják, hogy a tampon nem tud kicsúszni ha jól vanfelrakva, de nekem mégis volt már olyan hogy el-el mozgott, és ha pont a tengerben csúszna ki...

Ráadásul nem tudom mikor van tele.

Valakinek valami ötlet?

Az utoljára leírt gondok az összes napon fent állnak.

14/L

2015. júl. 12. 16:20
 1/7 anonim ***** válasza:
1.-3. napig, mig erosebben meg van,ne furodj. 4.naptol mini tamponnal fel-1orat nyugodtan bemehetsz a vizbe. Igyal menzesz eleje elott par nappal nem tul citromos vizet, ill mikor meg jon-akkor is. Elvileg ettol hamarabb mulik,bar szerintem ez hulyeseg.
2015. júl. 12. 16:25
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Az ob-nek van egy light days nevű tamponja, ami ugyanolyan vékony, mint a mini, de picivel hosszabb és nagyobb a kapacitása, ez segíthet valamennyit.

2015. júl. 12. 16:28
 3/7 A kérdező kommentje:

Rendben, kipróbálom a light dayst.

Egyébként eddig 3 alkalommal használtam tampont, mert nagyon rossz volt feltenni.

Szóval amikor kevés a vér akkor fáj, amikor sok akkor pedig nem szívja be :/

Esetleg vannak ilyen gyakorlatok, amik ellazítják amit el kell, hogy könnyebben felmenjen?

2015. júl. 12. 16:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Be ne szarjatok már egy verzestol ...természetes dolog.
2015. júl. 12. 16:37
 5/7 A kérdező kommentje:
A citromos vízről már én is hallottam. Nem hiszem hogy hatásos lenne, de megpróbálom, ártani nem árthat, ugye?
2015. júl. 12. 16:38
 6/7 A kérdező kommentje:

#4-es

Pontosan tudom hogy természetes, és nem vagyok "beszarva" (hogy a te szavaiddal éljek)

Viszon nem akarom hogy egy egész hétig csak üljek ott miközben a szüleim és a barátnőm is strandol.

2015. júl. 12. 16:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Kimehetsz a strandra betéttel is! Felhúzol egy rövidgatyát, és szevasz! Nem kell ebből nagy ügyet csinálni! A tampont nem ajánlom, többen mondták, h nem biztonságos vízben, kifolyik minden, amikor kijönnek a vízből. Ezen kívül könnyen elkaphatsz fertőzést is, hiszen a méhszájad ilyenkor nyitva van, fokozottan oda kell figyelned magadra.
2015. júl. 12. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!