Ciszta vagy terhesség lehet?
hello. 20 éves vagyok és megmondom őszintén kicsit össze vagyok kavarodva.
január 28.án jött meg utoljára a menstruációm, már az is sem olyan volt mint szokott-csöpögés, pár nap alatt semmi nem volt.
csináltam akkor teszteket, negatív volt minden. Elmentem február elején voltam dokinál (nagyon jó doki- Dr Bácskai-Szfvár) vett mintát, minden rendben volt, de azt mondta 4mm a nyálkahártyavastagság, szal esélytelen.
szedtem 1-2hétig folsavat, és egész februárban dolgoztunk a "dolgon" :) már 10.napja hogy nem jön meg, fájdogál a cicim (amúgy sem kicsik) , és amin meglepődtem: 5különböző márkájú POZITÍV TERHESSÉGI TESZT-persze az összes halvány volt, de mind pirosas rózsaszínes szal nem "szellemcsík" vagy mi.
a lényeg hogy tegnap voltam a Fejér megyei Szent György kórházban a nőgyógyászaton,(Dr Berzsenyi) és bevittem a teszteket.azonnal "megvizsgált" kb 5mp-ig benyomta az ujját és megnyomkodott, és azt mondta nincs semmi. SEMMI!!
nem értem. azt mondta tévednek a tesztek. 5db téved???kértem uh-t, de azt mondta nem indokolt, és nem csinálja..
majd azt mondta hogy menjek majd jövőhéten vérvizsgálatra meg mit tudom én még hova.erre felhívtam a székesfehérvári nővédelmiseket, és azt mondták kora terhességet (5-6.hét)csak ultrahanggal tudnak megállapítani..
most hétfőn odamegyek, de majd szét esz az ideg mi lehet..
aggódom, mert szeretnénk..szerintetek??..
mostmár én is nagyon kíváncsi vagyok..
de nem leszek görcsös.ha jönn akkor jön:)
amúgy is az augusztusi esküvőnkre kellene koncentrálnom.
visszatérve a "tünetekhez" már 9.napja hogy hőemelkedésem van, és sajnos az elején orrfolyás, orrdugulás, amiből egy nagy szájherpesz lett és az orrom is körbe kisebesedett, de már szinte nem is látható:)
de ha már így belemerültünk, mindenképp visszajövök :))
és újabb teszteket csinálok..
szép napot nektek!!
ma voltam vérvételen, reggel mennem kell az SZTK-ba a nőgyógyászatra..
most csináltam újabb 3 tesztet :) és mindegyik pozitív lett..
mostmár nem halvány, hanem rendes erős kék és piros :)
mostmár csak lesz belőlem valami..
abban reménykedem hogy nem ciszta..
bár azt olvastam, annál nem erősödik a tesztcsík csak a baba esetén..
de nem merném még elhinni, nehogy csalódjak..
szerdán megyek ultrahangra:)
kicsit babonás vagyok, ezért nem írok semmi konkrétat, de gondolom kitalálta mindenki :))
8hetes vagyok:))
vagyunk ;)
viszont kívánom neked, és én is nagyon örülök:))
köszönöm hogy szorítottál nekünk :))
látod, hogy indult :) és mi lett :D
mindig visszatérek és elolvasom a régi kérdéseimet:) annyira rohan az idő:)
már 22heteske a kislányunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!