Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nő ilyen lassan a...

Miért nő ilyen lassan a mellem? 11L😞

Figyelt kérdés
Nagyon kicsi még a mellem , de tavaly kezdett el nőni, és tavaly óta ugyan akkora. Mindenki cikiz hogy szunyogcsipes meg ilyenek és ez nagyon rosszul esik:( anyum is nagymellű és a 2 evvel idősebb nővérem is. Neki ennyi idősen is tok nagy melle volt.. Úgy érzem nem nő, lehet örökre 3 centis marad? Na jó nem, de miért nő ilyen lassan?
2015. júl. 24. 11:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%

11 éves vagy, még kislány!!!! ne akarj többnek látszani, még fost lettél felsős :D LoL

a 4-6 éves, hát az kisgyerek!

Rohadt nagy gáz van a kajákkal, 20éve még a 11évesek mind laposak voltak, 1-2 benga bajszostól, meg a rejtett erőforrásoktól eltekintve. A szexről meg nem is beszélve.

2015. júl. 24. 14:33
 12/18 anonim ***** válasza:
90%

Egy nő nem akkor lesz nő, ha megjön az első vérzése! 10 és fél éves korom óta menstruálok és valamikor 18-19 évesen éreztem és tartottam magam nőnek, de lehet volt az 20 éves koromban is!

11 évesen még gyerek voltam, egy kislány, mint ahogy te is az vagy! És egy 11 éves kisfiú is még kisfiú és gyerek!

Tudod a nőiesség nem ott kezdődik, hogy a szervezet megérik valamire, hanem agyban, felelősségérzetben, tudásban, viselkedésben. Ha ez mind megvan, akkor válik valaki nővé, nem attól, hogy menstruál vagy mellei nőnek.

A gondolkodásmódod is pontosan olyan, mint egy gyereké!

Szóval bármennyire is szeretnél nagylány lenni, még nem vagy az, nagyon nem!:)

2015. júl. 24. 14:41
 13/18 anonim ***** válasza:
Jó, akkor úgy mondom, hogy úgysem nő gyorsabban azért mert görcsölsz rajta!
2015. júl. 24. 15:31
 14/18 anonim válasza:
Én 12 vagyok, és ife, KISLÁNY!! Nekem is megjött, de én is KISLÁNY vagyok! maximum kistini, de annak is nehezen mondható! Mit beszélsz itt nagy mellekről? Mi? Fogadd már el, hogy még nem vagy több egy gyereknél!!!-.-
2015. júl. 24. 17:02
 15/18 anonim válasza:
*igen
2015. júl. 24. 17:02
 16/18 anonim ***** válasza:

16L

11 évesen nagy mellek? Örülnél, hogy egyáltalán nőni kezdett,én 14 voltam, mire egyáltalán lett valami. Most se sokkal nagyobb. Fiatal vagy, teljesen normális, hogy nincsenek nagy melleid, mivel a korodbelieknek még nem is kéne legyen. Ráér még fejlődni.

Egyébként valóban, nem a mellektől és a menstruációtól lesz valaki nő. Az olyan fiúk, akik ezt ehhez kötik, elég éretlenek, és valószínűleg nem érzelmi kapcsolatot keresnek. No de ebbe ne menjünk bele. Ráérsz még vele, nyugodj meg.

2015. júl. 25. 03:05
 17/18 anonim ***** válasza:
90%

Jobb lenne, ha a nyári kötelező olvasmánnyal foglalkoznál inkább mint a "nőies" melleid hiányolásával!

Majd eljön annak is az ideje, nyugi.

2015. júl. 25. 08:02
 18/18 anonim ***** válasza:
Jól mondta az előző, hiába pontoztad le.
2015. júl. 25. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!