Miért nő ilyen lassan a mellem? 11L😞
Kislány vagy még, rengeteget nőhet. Az, hogy anyukádnak, nővérednek nagy van, nem jelenti azt, hogy neked is az lesz. Ez nálunk így is történt.
Fogadd el magad olyannak amilyen vagy. Ez ellen nem lehet tenni.
11 éves vagy! Mit akarsz te még 11 évesen? Még gyerek vagy akkor is, ha azért már elkezdesz nemi értelemben fejlődni. Neked még semmi szükséged arra, hogy legyenek nagy melleid!
Amúgy képzeld el, én felnőtt nő vagyok és sok tinilánynak sokkal nagyobb melle van, mint nekem, pedig az összes létező felmenő női családtagomnak nagy melle van. Na puff! És nekem már nem fog nőni, neked viszont még igen!
Szóval nyugi van!
Majd megnő!
És ha a többi osztálytársadnak nagyobb melle van, akkor mi van? Semmi! Majd megnő neked is! És ha az osztálytársaidnak 3 melle lenne, akkor te is 3 mellett akarnál?
És nőiesebb? Ne nevettess már! 11 évesen te még nagyon messze vagy a nőtől, ne is akarj ideje korán azzá lenni!
Teljesen természetes az, ha 11 évesen még csak épphogy elkezdett nőni a melled!
Ettől te nem vagy se több, se kevesebb!
És tudod a felnőtt nők egy részének nagy melle van, másoknak kisebb, valakinek meg felnőtt korában is kifejezetten kicsi melle van. És akkor mi van? Nem vagyunk egyformák. Ettől még mindannyian éljük az életünket és vagyunk nőiesek ettől függetlenül is! Nem a mell nagyságától lesz valaki nőies!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!