Felfazas szeru tunetek. Mi bajom lehet?
Ez egy bakteriális húgyhólyaghurut (köznyelven felfázás).
El kell menni orvoshoz, küldjön el laborba, csináljanak vizelettenyésztést, abból kiderül, hogy pontosan milyen kórokozó van a vizeletedben és milyen számban, arra kapsz célzott antibiotikumos kezelést és rendbe fogsz jönni.
Közben igyál sok folyadékot, szedhetsz tőzegáfonya kapszulát is, az bár egy ilyen mértékű fertőzést nem kezel, de segíti a gyógyulást és segíthet megelőzni az ilyen jellegű gondokat.
De ezt mindenképpen kezeltetni kell, ezt már te ilyen-olyan házipatikával nem oldod meg!
De miért Monurállal kezelnek?
Nekem is volt kisebb problémám, arra írtak fel Monurált, mondván, hogy ha az egész az elején van elcsípve, ez még jó, de ha már komolyabb, arra célzott antibiotikumos kezelés kell. Én nem is csodálom, hogy nem jössz rendbe, totál rosszul vagy kezelve.
Ha ilyen a háziorvosod és a nőgyógyászod is, akkor inkább menj urológushoz!
Nincs ilyen, hogy felfázás. A húgyhólyaghurutot szokták köznyelven felfázásnak hívni, amit az okoz, hogy bekerülnek baktériumok a húgyutakba, azok ott elkezdenek szaporodni és generálnak egy gyulladást, ami nagyon csúnyán el tud durvulni. Ha még csak minimális baktérium van, akkor arra hatásos lehet a Monurál, de ha már igen csak elszaporodtak a baktériumok, vagy netán más kórokozók és azok komolyabb gyulladást okoztak, akkor arra már nem elég, arra már célzott antibiotikumos kúra kell.
És amit itt te leírtál, az nekem nem egy kezdődő dolognak tűnik, hanem egy, már kiterjedt komolyabb gyulladásra.
És ha ebből nem kezelnek megfelelően, akkor a kórokozók egy része valóban elpusztul, de nem az összes, ezáltal azok újra elszaporodnak, majd pedig mikor ez megtörtént, megint érzed a tüneteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!