Intim borotválkozásos gondok és végleges szőrtelenítés, bővebben lent?
Évek óta borotvát használok, ott lent, de egyre jobban tönkreteszi a bőrt. Szőrtüsző benövések, gyulladások.. olyan gyullasás ami fáj és még ha már ki is van húzgálva a szőr a területről, göbös, tapintható göm a sima bőr alatt vagy piros részek. Kenegetem szőrtüsző benövés elleni krémmel de egyenlőre kicsi a változás. Nagyon kellemetlen már, ezzel lehet orvoshoz fordulni egyáltalán?
A másik a végleges szörtelenítés! Van valakinek személyes tapasztalata? Mennyire drága vagy hatásos?
Írjátok meg a tapasztalataitokak mind két témáról.
Nekem is van ilyen problémám, rettenetesen érzékeny ott lent a bőröm, ráadásul elég gyakran használom a borotvát. Próbáltam sok mindent, pl. arcszesszel fertőtleníteni borotválkozás után, de az csak ideig-óráig volt megoldás.
Nemrég vettem a patikában teafaolajat, nem pont erre a célra, de mivel fertőtlenítő-baktériumölő hatása van, kipróbáltam és nekem megnyugtatta a bőrömet. De nagyon fontos, hogy a tömény olajat higítani kell vízzel, csak így szabad felvinni (ennek az aránya rajta van a használati utasításon).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!