Végleges szőrtelenítés szeméremdombon is csinálnak?
Mármint nunin, bikinivonalon, hónaljon? Mennyire egészséges? mennyire tartós? Igaz-e, hogy csak az erős és sötét szálakat véglegesíti, de azt is csak leritkítja? Hogy zajlik a folyamat? Lézeres vagy egyéb funkcióval? Valóban többx kell-e visszajárni? Fáj-e ezeken a testrészeken? Vannak-e utótünetek esetleg a későbbiekben szőrtüszőgyulladások vagy hasonlók...szóval érdemes-e egyáltalán csináltatni? Mennyire tartós igazából? Mennyibe kerülnek ezeken a testrészeken?
Az a problémám amúgy, h nagyon izzadékony vagyok és a nunimnál van egy nyirokcsomó, ami szőrtelenítőkrém, borotva és gyantahatására megduzzad,csíp, fáj... Szerintetek, nekem jó lenne-e esetleg bevállalni? vagy nekem a nyirokcsomó miatt, végképp nem lenne jó?
Egy: a szőrtelenítő krémeket nem is ajánlják hogy használd a "nunidon", és kettő: igen, csinálnak ott is véglegest.
Lézeres szőrtelenítést a legkönnyebb úgy végezni, ha a bőr világos, a szőr meg sötét, így sokkal könnyebb és eredményesebb a dolog.
Ami gyengíti a szőrzetet, az a gyanta. Nekem erős és dús a hajam (ebből következik, hogy máshol is látom hatását), és a gyantától egy év alatt kikopott úgy, hogy van ahol már nem is nő szőr.
Úgy tudom a "végleges szőrtelenítés" csak átmeneti, nem életed végéig tart, csak max kb 3 hónapig, legalábbis az egyik kolléganőm, aki elvégeztette, ezt mondta.
A nyirokcsomódról meg lehet előbb az orvost kéne megkérdezni, ő talán okosabbat is tud mondani. De lehet el se végeznék neked ott a csomónál, mivel a kezelés (lézeres szőrtelenítés) előtti nap le kell borotválni, ha neked meg megduzzad, nem fogja kisütni a szőrszálakat a csaj...
És igen drágám, a végleges szőrtelenítés több alkalom, 8-15 közé esik a látogatások száma, és eléggé drága.
Egyénenként változó, hogy milyen hatása van a kezelésnek, bőrpírt szokott lenni, illetve némi fájdalomérzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!