Villanófényes (végleges) szőrtelenítés mennyire káros a bőrnek?
Hát ez engem is érdekelne.Egyálltalán hatásos??
Ha kipróbálod és jó,írj veszek én is!!!
Ne haragudj, a kérdésre nem tudok válaszolni, de ha kipróbáltad a készüléket, beszámolnál majd a tapasztalataidról (akár privátban is)?
Nekem is szükségem lenne ilyesmire, de a bőrgyógyászok által végzett kezelés iszonyatosan drága. Ez sem olcsó, de legalább megfizethető. Viszont ha nem ér semmit, akkor elég drága...:S
Az első válaszadótól is szívesen fogadom a tapasztalatait!
Szóval egyáltalán nem káros. kb 4alkalom után a hónaljamon és a nunimon nem nő szőr, a lábamon meg csak a fele.
Be kell tartani amit írnak. se szoli, se barnító krém. kezelés után 2napig meg testápoló,izzadsággátló sem. Fehérbőr.sötét szőr a legjobb kombináció, ezért is nem jó ha napozol, vagy szolizol előtte.
én kb 2hetente villantottam, ahogy hullott, borotváltam és szedtem is. csak borotválkozni lehet
a 8000est, elvileg nem lehet használra arca, de valahol meg azt írták igen. mindegy, inkább nem kísérletezek
hát ennyi. szívesen válaszolok még, ha érdekel valakit
(első voltam)
Nálunk 213€.
Akkor otthon 60000Ft körül lehet.Keress rá interneten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!