Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem jött meg. Mit tegyek?

HDorkaa kérdése:

Nem jött meg. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Előző hónapban nem jött meg és anyám most azt mondja,hogy menjünk el orvoshoz.Félek.Most mit tegyek?

14/l

2015. júl. 13. 20:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Mióta menstruálsz? 16éves korig teljesen normális, ha egyszer-egyszer kimarad.
2015. júl. 13. 20:05
 2/9 anonim ***** válasza:

ha nem volt szexualis kapcsolatod, ami a terhesseg veszelyevel jarhatna, akkor szerintem nincs mitol felned. ha szuz vagy, akkor a doktor sem fog benyulni, maximum a hasad nyomogatja meg, kerdez par dolgot az eddigi menzeszekrol, illetve vervizsgalatra kuld.

nincs mitol felned

2015. júl. 13. 20:07
 3/9 A kérdező kommentje:
Teljesen szűz vagyok.Tőlem(mióta az eszemet tudom) vért nem tudtak venni.Ha tudom,hogy vérvételre megyek már akkor is magától (félelem) úgy befeszül a karom,hogy meg sem próbálnak venni vért mert beletörik a tű.
2015. júl. 13. 20:51
 4/9 A kérdező kommentje:
Ez lesz azthiszem a 2. év,hogy menstruálok
2015. júl. 13. 20:52
 5/9 anonim ***** válasza:

nyugodj meg, semmi nem fog tortenni, egyebkent valoban normalis 1-2 honap kimaradasa varatlanul. lehet stressztol, dietatol, de meg egy megfazastol is / vagy betegsegre szedett gyogyszerektol.

:)

ne panikolj

2015. júl. 13. 21:42
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi,de ezt anya komolyan veszi és mindenképpen el akar vinni :(
2015. júl. 13. 22:07
 7/9 anonim ***** válasza:

Az égvilágon semmi bajod sincs, akár 6 hónapig is kimaradhat még, az is teljesen normális lenne.

Majd 17 éves korodra illik beállnia rendszeressé.

Semmi szükséged sincs nőgyógyászatra menni ezért.

2015. júl. 14. 11:52
 8/9 A kérdező kommentje:
Oké.Köszi.Nagyon megnyugtattatok. :)
2015. júl. 14. 15:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Nézze meg anyukád a kommenteket! Szerintem sem kell elvinnie a nőgyógyászatra, mert ez normális még ilyen korban. Egyél rendesen, és fogyassz sok húst, májat. Ne fogyókúrázz! Semmi bajod nincs. Ha kimarad még akár hónapokra is, az is normális.
2015. júl. 15. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!