Mióta menstruálsz? 16éves korig teljesen normális, ha egyszer-egyszer kimarad.
2015. júl. 13. 20:05
2/9 anonim válasza:
ha nem volt szexualis kapcsolatod, ami a terhesseg veszelyevel jarhatna, akkor szerintem nincs mitol felned. ha szuz vagy, akkor a doktor sem fog benyulni, maximum a hasad nyomogatja meg, kerdez par dolgot az eddigi menzeszekrol, illetve vervizsgalatra kuld.
nincs mitol felned
2015. júl. 13. 20:07
3/9 A kérdező kommentje:
Teljesen szűz vagyok.Tőlem(mióta az eszemet tudom) vért nem tudtak venni.Ha tudom,hogy vérvételre megyek már akkor is magától (félelem) úgy befeszül a karom,hogy meg sem próbálnak venni vért mert beletörik a tű.
2015. júl. 13. 20:51
4/9 A kérdező kommentje:
Ez lesz azthiszem a 2. év,hogy menstruálok
2015. júl. 13. 20:52
5/9 anonim válasza:
nyugodj meg, semmi nem fog tortenni, egyebkent valoban normalis 1-2 honap kimaradasa varatlanul. lehet stressztol, dietatol, de meg egy megfazastol is / vagy betegsegre szedett gyogyszerektol.
:)
ne panikolj
2015. júl. 13. 21:42
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi,de ezt anya komolyan veszi és mindenképpen el akar vinni :(
2015. júl. 13. 22:07
7/9 anonim válasza:
Az égvilágon semmi bajod sincs, akár 6 hónapig is kimaradhat még, az is teljesen normális lenne.
Majd 17 éves korodra illik beállnia rendszeressé.
Semmi szükséged sincs nőgyógyászatra menni ezért.
2015. júl. 14. 11:52
8/9 A kérdező kommentje:
Oké.Köszi.Nagyon megnyugtattatok. :)
2015. júl. 14. 15:24
9/9 anonim válasza:
Nézze meg anyukád a kommenteket! Szerintem sem kell elvinnie a nőgyógyászatra, mert ez normális még ilyen korban. Egyél rendesen, és fogyassz sok húst, májat. Ne fogyókúrázz! Semmi bajod nincs. Ha kimarad még akár hónapokra is, az is normális.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!