Október közepén jött meg először a menzeszem, kb 7 napig tartott. Azóta nem jött meg. Mikor érdemes orvoshoz fordulni vele?
Figyelt kérdés
Az a fehéres sárgás folyadék van. Pajzsmirigy alultermelésem van, Letroxot szedek rá, de nagyon sokáig nem szedtem, most nemrég kezdtem el újra szedni. Összefügghet, hogy nem szedtem a gyógyszerem? Nagy bajom lehet belőle? Most nyáron júniusban töltöttem a 14. életévemet.2015. júl. 9. 22:30
1/4 anonim válasza:
Szerintem szólj anyukádnak!
Egyébként szerintem lehet attól is, meg akinek még nem rendszeres hanem az elején jár lehetnek ki maradások de ennyiről még nem hallottam
Mindenesetre amint mondtam szólj anyukádnak!
2/4 anonim válasza:
Az első menzesz után én vagy egy évig nem láttam a következőt. Ne pánikolj, tény, hogy a menzesz első két-három évében a dolog totál kiszámíthatatlan és össze-vissza jön meg. Ez azért van, mert a hormonháztartásod még nem stabil. Hónapok maradhatnak ki, aztán egyszercsak jön valami, aztán mégse, aztán megint szünet... ez ilyen az elején, nyugi, semmi baj nincs veled.
30/N
3/4 A kérdező kommentje:
Anyukám is tudja, de ő csak korhol az miatt, hogy nem szedtem, és ráfogja...
2015. júl. 10. 09:14
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat :) még várok egy kicsit, csak azért ijedtem meg mert a suli védőnő fél év kihagyás után orvoshoz küld.
2015. júl. 10. 09:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!