Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nemi betegség lehet?

Nemi betegség lehet?

Figyelt kérdés
Kb 2 hete együtt voltam egy fiúval, de a tünetek csak 3-4 napja jelentkeztek.Kicsit kellemetlen diszkomfort érzés odalent, piros kisajkak és enyhén viszket. Tegnap feltettem egy Gynoflor lactobacillus tablettát, de ma tusolásnál észrevettem, hogy mintha darabok jönnének a hüvelyemből (1-2mm) ami lehet a tabletta miatt is, vagy ez még egy tünet? Ma utazom egészen vasárnapig, így addig a nőgyógyász kizárva. Ezeken a tüneteken kívűl még eléggé korpásodom (bár az eddig is jelen volt, persze nem ilyen mértékben. Mi lehet ez? Valami tanács az utazásra?

2015. júl. 10. 11:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia! Lehet nemi úton terjedő fertőzés is, de akár a nem kellően higiénikus körülményektől, vagy csak a hüvelyi stressztől is kialakulhat ilyesmi. Sajnos komolyabb gyógyszereket, antibiotikumot nem adnak vény nélkül, így amíg orvoshoz nem tudsz eljutni, én nem tudok róla, hogy lenne bármilyen hatékony házi gyógymód. Talán a tömény kamilla forrázat. Az minden gyulladáson segít :)
2015. júl. 10. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!