Canesten kombival valaki járt így? Tapasztalatok, ötletek?
Orvosi javaslatra vettem canesten kombit. Elkezdtem használni a krémet majd aznap este a kúpot és azóta a krémet. A viszkető, fájó érzés 3 nap alatt teljesen elmúlt, de ezzel együtt Megjelent egy enyhe szagú folyásom ami a canesten használata előtt egyáltalán nem volt. Valamennyire a kúp illetve a krém, de látszik hogy valami más is. Ez lehet csak a hatása a gyógyulásnak? Valaki járt hasonlóan?
Az orvos azt mondta 3 éjszaka tegyek fel kúpot, viszont a gyógyszertárban csak 1 kúposat kaptam. Az eladó azt mondta erősebb hatóanyagú ezért ugyanaz a hatása. Akkor Elvileg az sem lehet a probléma hogy nem a hármast vettem. Vagy rosszul gondolom?
ugyanaz, csak erősebb
az enyhe szag mit takar? büdös vagy nem büdös csak van egy jellegzetes szaga? mert a folyásnak van, az nem jó ha büdös
Nem is volt folyásod? Az fura.
Még nem hallottam olyanról, hogy gomba csak viszketéssel járna és semmi folyás.
Az nem gond, hogy 1 kúp volt. Canesten kombi unot kaptál. Az elvileg 3 napig hat.
Nem mondanám büdösnek, inkább hogy jellegzetes szag.
Amint Megjelent a gomba volt egy átlátszó vizszerű, szagtalan folyasom, annak vege. Előtte nem volt egyáltalán. És a canesten óta egy inkább"krémesebb" állagú folyasom van, ezt nem ertem miert alakult ki, ha alapbol nem volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!