Nem merek felállni, mert akkor érzem hogy a vér a földig folyna?
Semmi baj:)
Soha nem fog annyi vér kifolyni,hogy elöntsön mindent,csak úgy érzed:)
Valójában nem is olyan sok az a vérmennyiség,amit ilyenkor veszítünk,csak soknak tűnik.Majd hozzászoksz,megtapasztalod idővel te is:)
Ha ez megnyugtat néha még én is szoktam feszengeni,hogy átáztam,mindenki látni foglya a vért meg hasonlók:D,pedig én már érettségizni fogok:)
Pótolni sajnos vattával nem igen lehet,olyan praktikák vannak,hogy zoknit összetekersz,vagy valamilyen anyagot,de ezeket utána ki kéne dobni,meg nem ezek elmozdulnak.
Ne haragudj,de nem igazán értem,hogy folyhatott ki a szőnyegre.Teljesen átázott a betét?Pizsigatya nem volt rajtad,
Egyébként ha ilyen erős a mensid,szerintem tehetnél magad alá egy törölközőt,hogy nehogy összevérezd az ágyat.De ne aggódj,csak az elején ilyen nehéz,majd kitapasztalod magadnak:)
Legközelebb esetleg vehetnél éjszakai betétet is(nem tudom most milyen van),mer annak hosszabb a hátsó része,így kisebb az esélye,hogy mellé folyik.Egyébként az always betéteket ajánlom,nekem beváltak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!