Ha megjön mindig erősen görcsölök, nem tudok felállni, már előre szoktam félni, hogy megjön Mit csináljak?
Szoktál bevenni ilyenkor valami görcsoldót?
Nekem is hasonló gondjaim voltak ennyi idősen, én nőgyógyászhoz mentem, neked is javaslom.
Oké, akkor doki kifújt. Keress meg egy természetgyógyászt ezzel a gonddal. A magam részéről bízom bennük amióta egy csontkovács megoldotta azt a gondomat, amit az ortopédorvos nem tudott.
Biztos van az ismeretségi körödben, aki foglalkozik gyógynövényekkel, vagy kineziológiával. Ők is tudnak elvileg segíteni még akkor is, ha esetleg te nem hiszel benne.
Apranaxot kell szedni mensi előtt 2 nappal napi 2 szem. Fontos, hogy a mensi előtt már beszedd, így a görcs létre sem fog jönni, mert gátolj a prosztaglandintermelést a gyógyszert. Házidoki felírja. Ha nem pontos a ciklusod, akkor sajnos más megoldás kell. (pl fogigátlóval beállítják, majd utána kezded el szedni az apranaxot, amikor már tudod mikor jön meg)
Igen és mensi első 3 napján még szedni kell.
Én szedek apranaxot, és csak akkor szedem be ha kezd fájni a hasam, és el is múlik egy fél órán belül
én nem szeretek sok gyógyszert szedni, nem jó beszedni azokból annyit
Persze, hogy ne jó a gyógyszer, de itt az volt a kérdés, hogy hatékony gyógymód kell a görcsökre, ami a mindennapi életben gátolja a kérdezőt. Nekem ezt a módszert az orvosom ajánlotta. Ha csak a mensi kezdetétől kezded szedni, akkor egyáltalán ne biztos, hogy hatékony lesz.
Javaslom kérdező, hogy beszéld meg ezt a módszert a nődokiddal.
azért az apranaxot ne ajánlgassuk már ennyire! az egy komoly, erős gyógyszer amit mindenképpen orvos írjon fel és neki magának! ne mzívességből a házidoki, hanem nőgyógyász! komolyan azért azt ne szedjük már ész nélkül!
nem tudom mennyire erősek a görcseid, mert nagyon eltér egy-egy ember tűréshatára, de elhiszem, hogy lehetnek elviselhetetlenek.hányni szoktál pl. amikor erős görcseid vannak? semmiképpen nem támogatom a sok gyógyszer bekapkodását azonban egy nőgyógyász ha szükséges felírja neked amit és amennyit kell!
nekem egyébként már ha előtte figyelek és kerülöm a fűszeres ételeket, alkoholt, cigi (ha ezekben egyáltalán érintett vagy) könnyebb lefolyás a tapasztalatom.
Különben valóban ha a gyógyszer marad már a görcs előtt érdemes bevenni, hogy ne is legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!