Ha megjön mindig erősen görcsölök, nem tudok felállni, már előre szoktam félni, hogy megjön Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy van ilyen kérdése, de nekem nem volt mindig így 11 évesen jött meg 14 éves koromig megse éreztem, ha megjött/megvolt, 14 évesen viszont már nem tudtam felállni, a görcsoldóból napi 2-3 szem lemegy és nem mindig hat, melegvízzel próbáltam de nem csökken, olyan érzésem van, hogy lefog szakadni az egész méhem, már 18 vagyok, mivel lehet enyhíteni a fájdalmat még?:S2011. nov. 14. 14:44
11/11 anonim válasza:
Tudom ez már jó pár évvel ezelőtti és az se biztos, hogy kapok erre választ. De én most vagyok ebben a helyzetben és semmi nem akar segíteni, még az apranax sem. Neked végül annó segített valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!