Volt már valaki menstruációval ilyen nagy bajban? Mert én most nagyon!
Jaj ne keseredj el. Tudom, hogy milyen rossz, én is voltam teljesen magam alatt, a dokimnak is sírtam, amikor az egyik kollégája, akitől konzultációt kert és megvizsgált és olyanokat mondott, hogy már rég meg kellett volna műteni, majd sírok egy hónap múlva, amikor kiderül, hogy rákos vagyok, de már késő lesz és hasonlók. Úgyhogy tudom, hogy milyen padlón lenni. Elég erősnek tartom magam, nem szoktam mások előtt sírni, de akkor bőgtem mint egy óvodás, a dokim nyugtatgatott. Merrefelé laksz? Én mindenképp keresnék olyan dokit, aki foglalkozik ezzel érdemben, mert jóra nem vezet az ilyen sok menszesz. Én pl nagyonffáradt voltam, vérszegény lettem, és sokszor ahhoz nem volt erőm, hogy felálljak, már a főnökömnek is kénytelen voltam elmondani, hogy mi a baj, miért ülök egy helyben, bámulok kifelé és remeg kezem-lábam, amikor.értekezletre kellett volna mennem. A végén már neki is sírtam egy sort. Visszagondolva nagyon gáz időszak volt.
De a fel a fejjel, van megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!