Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Volt már valaki menstruációval...

Volt már valaki menstruációval ilyen nagy bajban? Mert én most nagyon!

Figyelt kérdés
májusban kezdődőt a mensim tartott 1 hónapig útána egy kis időre el múlt de június 29 meg jött és ma július 7 van még mindig vérzek és jön ilyen alvadt vér már 9 napja az orvos nem mond semit csak mindig nevet hogy asszonyom van magán egy kis hús amit le kellene adni tudom hogy nem vagyok egy model alkat de olyan fú de borzasztó sem sajna van rajdtam 8 kg főlősleg de ez akkor sem befolyásolhatná ennyire valaki mongyon valamit kérem!! Férjnél vagyok 25 éves és még nincs gyerekem amit persze már nagyon szeretnénk kérek minden olyan hölgyet aki hasonló cipőben járt már előre is köszönöm

2015. júl. 7. 09:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Örülök hogy neked sikerült és mostanra már nincs bajod. A dokim nekem ara sem adót semit mikor 1 hónapig menstruáltam vérvételen voltam de semi d vitamin hiányom van de az azt mondta nincs köze hozzá már rosszul vagyok bőgök egésznap
2015. júl. 8. 23:10
 12/14 anonim ***** válasza:

Jaj ne keseredj el. Tudom, hogy milyen rossz, én is voltam teljesen magam alatt, a dokimnak is sírtam, amikor az egyik kollégája, akitől konzultációt kert és megvizsgált és olyanokat mondott, hogy már rég meg kellett volna műteni, majd sírok egy hónap múlva, amikor kiderül, hogy rákos vagyok, de már késő lesz és hasonlók. Úgyhogy tudom, hogy milyen padlón lenni. Elég erősnek tartom magam, nem szoktam mások előtt sírni, de akkor bőgtem mint egy óvodás, a dokim nyugtatgatott. Merrefelé laksz? Én mindenképp keresnék olyan dokit, aki foglalkozik ezzel érdemben, mert jóra nem vezet az ilyen sok menszesz. Én pl nagyonffáradt voltam, vérszegény lettem, és sokszor ahhoz nem volt erőm, hogy felálljak, már a főnökömnek is kénytelen voltam elmondani, hogy mi a baj, miért ülök egy helyben, bámulok kifelé és remeg kezem-lábam, amikor.értekezletre kellett volna mennem. A végén már neki is sírtam egy sort. Visszagondolva nagyon gáz időszak volt.

De a fel a fejjel, van megoldás.

2015. júl. 9. 06:34
 13/14 A kérdező kommentje:
Nekem ezek a tüneteim vannak: fejfájás, kísé görcs és szúró fájdalom a hasam alján, fáradt vagyok, nincs kedvem semmihez és senkihez csak úgy rám jön az idegeség mindenre az tudok leni nincs kedvem élni! Hát ennyi
2015. júl. 9. 11:25
 14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom ami veled történt szerintem a legrosszabb dolog és betegség a rák! Én is azt hitem hogy netán nekem is nem e ez a betegségem van mert ezt örököl ni is lehet de köszönetet mondok az istenek hogy nincs bajom fogynom kell meg valami ösztrogén sok soha nem értem a nőgyógyászokat amikor ilyeneket mondanak írt fel gyógyszert ennyi volt és ez 12000 Ft ba került!!! És még egyszer őszintén sajnálom a te helyzetedet!
2015. júl. 10. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!