Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Volt már valaki menstruációval...

Volt már valaki menstruációval ilyen nagy bajban? Mert én most nagyon!

Figyelt kérdés
májusban kezdődőt a mensim tartott 1 hónapig útána egy kis időre el múlt de június 29 meg jött és ma július 7 van még mindig vérzek és jön ilyen alvadt vér már 9 napja az orvos nem mond semit csak mindig nevet hogy asszonyom van magán egy kis hús amit le kellene adni tudom hogy nem vagyok egy model alkat de olyan fú de borzasztó sem sajna van rajdtam 8 kg főlősleg de ez akkor sem befolyásolhatná ennyire valaki mongyon valamit kérem!! Férjnél vagyok 25 éves és még nincs gyerekem amit persze már nagyon szeretnénk kérek minden olyan hölgyet aki hasonló cipőben járt már előre is köszönöm

2015. júl. 7. 09:38
1 2
 1/14 Kései Sirató ***** válasza:
El kellene menned egy másik orvoshoz is. Akár magánrendelésre, mert ez aggodalomra adhat okot, ez a rendellenes vérzés.
2015. júl. 7. 09:41
 2/14 A kérdező kommentje:
Magánhoz járok amiért én 10000 Ft-ot fizetek mindig 2 hónap alat kb 7-szer voltam nála és annyiszor 10000 Ft
2015. júl. 7. 09:45
 3/14 mtke ***** válasza:
100%
Menj másik orvoshoz
2015. júl. 7. 09:49
 4/14 anonim ***** válasza:

ezek szerint az orvosod akár magán egy fqsz.

keress másik normálisat.

a 8 kg pedig még annyira nem sok szeritnem.

lehet hogy valamilyen hormonális gond, mindenképpen keress valakit aki kivizsgál. mert ez gyerekvállalás szempontjábol sem kedvező

2015. júl. 7. 10:16
 5/14 anonim ***** válasza:
Endokrinológushoz menj el és egy másik nőgyógyászhoz. Nem az számít, hogy privát-e, vagy sem. A kókler privátban is az.
2015. júl. 7. 11:09
 6/14 A kérdező kommentje:
Igazatok van orvos váltás lesz mert ez így kqrvára nem jó és már nagyon félek most is csak úgy jön az a vér meg persze az alvadt is! Nekem mindig úgy volt a mensim, hogy kb tartott 6 napig az első 2 nap erősebb vérzés de útána márcsak egyre kevesebb a 4,5 napon meg már csak halvány barnás! Most meg egyfolytába erős mindha abba sem akarná hagyni jele sincs annak hogy egy kicsit kevesebb lene 9 napja egyfolytába úgyan annyi 😞
2015. júl. 7. 11:20
 7/14 Kései Sirató ***** válasza:

Ezt találtam:

[link]

2015. júl. 7. 12:27
 8/14 A kérdező kommentje:
Hát ez amit én el olvastam ÚRISTEN
2015. júl. 7. 18:23
 9/14 A kérdező kommentje:
Ma hívtam egy dokit nem ért rá az én dokim meg nyaral nincs szerencsém az életben. 😢
2015. júl. 7. 18:25
 10/14 anonim ***** válasza:
Volt hormonvizsgálat? Uh? Vagy csak rád nézett és kész? Én is voltam hasonló cipőben, a dokim nekem sem tudta megmodnani az okát, de ő csinált vizsgálatokat és mind negatív lett. Ezenfelül voltam nála én is kb tízszer és egyetlen alkalommal fogadott el pénzt, utána egyszer sem, mindig azt mondta, hogy egyrészt van elég bajom, másrészt nincs pofája elfogadni, mert nem tud segíteni. Végül küretre kellett mennem, igazából ezt akartuk elkerülni, mert még én is csak 25 vagyok, és a dokim ahogy fogalmazott nem szívesen kapar ilyen fiatalon, de már nem volt más választásunk, pedig sokat beszélgettünk róla, kaptam gyógyszert, semmi nem segített. A műtét után viszont pár nap múlva elmúlt szerencsére, egy minimális polipot találtak egyébként, az okozta a bajt. A műtétért nagy nehezen fogadott el pénzt, de amikor vissza kellett mennem, mert kismedencegyulladásom lett a műtét miatt, akkor sem fogadott el pénzt. Ezzel csak azt akarom szemléltetni, hogy nem minden doki csak markát tartja, van aki tényleg segíteni akar. Mindenképp keress másik orvost, ne hagyd annyiban. Nálam attól tartottunk, hogy daganat van a háttérben, habár ennek minimális esélyét látta, mert az uh-n nem látszott semmi, meg a mehnyakrakszures is negatív lett, de erről bizonyosságot a műtéttel tudtunk szerezni. Egyébként konzultált a dokim több kollégájával. Az egyik azon a véleményen volt, hogy már korábban meg kellett volna csinálni a műtétet, a másik még várt volna, szóval nagy volt az egyetértés.
2015. júl. 7. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!