Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruációkor az első napokba...

Menstruációkor az első napokban fáj csak a hasatok? Vagy a többiben is? Milyen erősséggel?

Figyelt kérdés

2015. júl. 5. 13:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem aznap és amikor megjön már el is múlik. Legalábbis ritkábban fáj már akkor, nekem pont előtte rossz.
2015. júl. 5. 13:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem mikor az első nap meg jön még észre se veszem csak mikor le ülök akkor érzek kissebb fajta görcsöt de ki bírható.Másodiknap az attól függ mit csináltam előző nap volt mikor sokat bicajoztam és másnap erősebb görcs volt és a vérzés is erősebb akkor.Amugy meg ha nem bicajozok ez idő alatt akkor csak épp,hogy görcsöl első nap.A többi napon már semmi.
2015. júl. 5. 13:39
 3/6 piriiiii ***** válasza:

Nekem pont ma van az első nap. Eddig nem fájt túlzottan, de gyanítom, hogy ez változni fog...

Amúgy elég változó, de igazából nekem a menstruációt megelőző napokban kínszenvedés a létezés. Meg alatta is, néha egészen ájulásig, főleg nyáron ugye. Van, hogy levegőt se kapok, mintha belülről morzsolná, facsarná valaki a csontjaimat, inaimat, szerveimet.

2015. júl. 5. 13:42
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem van amikor előtte 5 nappal is görcsöl.
2015. júl. 5. 15:20
 5/6 anonim válasza:
Csak az első napon szokott fájni, de nem mindig és nem is annyira, valamikor észre se veszem, hogy megjött.....viszont azt megfigyeltem, hogy három havonta nagyon erősen görcsöl néhány órán keresztül.
2015. júl. 5. 15:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Én sovány vagyok és eddig két menstruációs ciklusom volt. Az elsőben 3 nappal elötte görcsölt nagyon úgy fél óráig, utánna semmi. A másodikban a ciklus első két napján ha mozogtam, ha rá koncrentráltam éreztem kicsit fájdalmat alig azthiszem, de volt erősebben. De amúgy észre se lehetett vennem, a vérzés először 3 másodszor 5 napig tartott.
2015. júl. 6. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!