Normális első menstruációkor erős vérzés? 13/l
Figyelt kérdés
2014. jún. 15. 18:08
1/11 anonim válasza:
igen normális. de mit értesz erös vérzésen egyébként?
2/11 A kérdező kommentje:
Hogy elég nagy foltot hagy a wc papíron.De a betéten csak egy kicsi folt van. Mivel ez az első menszeszem ezért nem tudom hogy mi számít soknak.
2014. jún. 15. 19:25
3/11 anonim válasza:
a sok az lenne ha fél óránként kéne betétet cserélned. Sok lánynak már az elsö alkalommal is rendes mennyiség jön és eltart egy hétig. van akinek az elsö csak cseppekből áll.
4/11 A kérdező kommentje:
Rendben akkor megnyugodtam. Köszönöm a válaszod.
2014. jún. 15. 20:52
6/11 anonim válasza:
Ó, te szegény lélek, majd még megtudod, mi az erős vérzés, mikor mindened olyan... :")
7/11 anonim válasza:
Az ilyesmire találták ki azt a k**** nőgyógyászt. Tényleg, 13 évesen úgy gondolod, hogy egészségügyi dolgokat ismeretlen emberektől kell megkérdezni?
8/11 anonim válasza:
Nekem az elsőnel 20-30 percenként kellett betétet cserélni,mert mar mindenem olyan lett
9/11 A kérdező kommentje:
Drága utolsó előtti k-rvára nem értem mi a bajod. Nem értem hogy miért kellett volna e miatt elmennem nőgyógyászhoz. Feltettem egy kérdést mint tudatlan ebben a témában és normális választ vártam. És köszönöm a normális válaszokat.
2014. jún. 27. 21:49
10/11 Németh Carmen válasza:
Szia.Teljesen normális ha erős a vérzésed.Megnyugodhatsz.De szerintem ezzel a témával inkább egy olyan embert keresnél fel aki közel áll hozzád és nő.Ez egyáltalán nem ciki téma ez normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!