Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem akkor jön meg a menstruáci...

Nem akkor jön meg a menstruációm amikor kéne hanem mindig szex után! Ez normális?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok. A barátommal két hónapja vesztettem el a szűzességem és utána nem csak vérzett ahogy mindenkinél az első után hanem másnap meg is jött (egy héttel előbb mint szokott) és ez utána még a kövi két hónapban is ugyanígy volt. Nem akkor jött meg amikor szokott hanem mindig miután együtt voltunk. Azt szeretném kérdezni hogy ez normális ha még csak ennyi idős vagyok és csak nem rég veszettem el?

2015. júl. 5. 01:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Havonta egyszer vagytok együtt és mindig utána jön meg, vagy hogy??

Ciklushossz? Számolod egyáltalán?

Mert amit leírtál, nem túl informatív.

Egyébként anélkül is mondhatom, hogy fix, hogy csak véletlen.

2015. júl. 5. 09:15
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen mert csak ritkán tudunk találkozni mert messze lakik.

Általában 4-5 napig szokott meglenni és mindig pontosan jött meg, de mostmár összevissza.

2015. júl. 5. 11:37
 3/3 anonim ***** válasza:
A ciklushossz azt jelenti, hogy hány naponta menstruálsz, nem pedig azt, hogy hány napig vérzel!
2015. júl. 5. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!