Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szex utáni vérzés normális?

Szex utáni vérzés normális?

Figyelt kérdés

Kifejtve a kérdést: 3 gyerek mellett meglehetősen ritkák az együttlétek.Ha esetleg mégis sikerül,akkor azok rövidek,direkt módon csak a közösülésre irányulnak,és nekem eléggé fájdalmasak is.

Tegnap viszont véreztem is utána,és eléggé meglepődtem.

Fogamzásgátlót szedek,nem marad ki tabletta,szedem rendesen,nagyjából fél ciklusnál tartok...

Mosakodásnál,önvizsgálatkor már egy ideje érzek a méhszáj körül ilyen borsó nagyságú dudort.1 éve is ott volt,mikor is rák-szűrésen voltam.Dokim szerint semmi elváltozás.

Kérdésem az lenne,hogy ez normális-e? Mármint a vérzés,illetve a dudor nem jelezhet-e esetleg betegséget.

Tervezem az orvos látogatást,csak szervezés kérdése,de ha itt valaki tapasztalt hasonlót,és azt mondja,hogy szerinte gond van,akkor haladéktalanul megyek a dokihoz.

Válaszokat előre is köszönöm.

Rita

2014. okt. 27. 11:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Én elmennék még egyszer dokihoz - biztos ami biztos
2014. okt. 27. 17:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Hátha ki tudják deríteni mi volt az oka a vérzésnek
2014. okt. 27. 17:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi volt tavaly a rákszűrés eredménye?
2014. okt. 27. 17:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Tavalyi szűrés eredménye jó volt. Péntekre van időpontom. Kicsit ideges vagyok mert meg mindig verzek, mintha mensiznék...
2014. okt. 28. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!