4 napja késik mi lehet az oka? Kérem normális válaszok legyenek többi lent 17/L
Figyelt kérdés
kb.2hete nemi aktust létesítetünk a párommal. nem védekeztünk viszont nem ment el bennem. talán benedvesedett. ettől lehet valami probléma?2015. jún. 18. 10:16
1/11 anonim válasza:
A megszakításos védekezés NEM védekezés, az előváladékban is lehet spermium. Ettől függetlenül nem biztos, hogy terhes vagy, lehet, hogy csak a stressz miatt késik, vagy más miatt, de csinálj egy tesztet, mostmár kimutatja, ha baba van a dologban.
2/11 A kérdező kommentje:
nem is mondhatom együtt létnek mert vagy 2 percet ha erintkeztunk ugy.
2015. jún. 18. 10:24
3/11 anonim válasza:
Előváladék 2 percen belül is van. Tesztelj, hogy megnyugodhass.
4/11 A kérdező kommentje:
hmmm :S Köszönöm a normális válaszokat
2015. jún. 18. 11:14
5/11 anonim válasza:
Igen amikor behatolás van, akármilyen röviden akkor lehet előváladék és benne sperma, úgy nézem kb ovulációkor voltatok együtt, gyorsan vegyél egy tesztet. Ezek után mindenképpen óvszer. ne kockáztass ilyen fiatalon.
6/11 A kérdező kommentje:
máj.31-én volt ovuláció
2015. jún. 18. 14:09
7/11 A kérdező kommentje:
mennyi esély lehet?
2015. jún. 18. 14:09
8/11 anonim válasza:
"nem is mondhatom együtt létnek mert vagy 2 percet ha erintkeztunk ugy"
Nagy ár lesz két perc hülyéskedésért a 9 hónap babavárás.
9/11 anonim válasza:
Lehet, hogy felfáztál, vagy stresszes ez az időszakod, vagy hormonzavar(pajzsmirigy) és persze a terhesség. Szorítok, hogy minden rendben legyen.
10/11 anonim válasza:
1# egyetértek, saját tapasztalat, Én is igy maradtam terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!