LÁNYOK, SEGÍTSETEK Ez normális?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, hatodik osztálytól kezdve folyamatosan van, minden hónapban menstruációm (az elején pár hónap kiesett). Most júniusban nem volt havim. Szerintetek ez normális hogy ennyi idő után most megint kiesik egy hónap? valami bajom lehet esetleg? ahogy ismerem anyukám, ha egy bizonyos idő után nem jön meg, elvisz nőgyógyászhoz amit nagyon nem akaroook :'( KÉRLEK TITEKET NYUGTASSATOK MEG! köszönöm előre is a válaszokat2015. júl. 2. 13:52
1/6 anonim válasza:
Ez még talán belefér, de ha előtte évekig rendszeres volt a mensid, akkor ez utalhat valamilyen hormonális elváltozásra.
2/6 anonim válasza:
stressz és fogyás miatt is kimaradhat néha
3/6 anonim válasza:
Miért félsz a nőgyógyásztól? Nem csinál semmi rosszat.Megtudhatsz egy csomó mindent -, hogy egészséges vagy-e .Lehet baj is ki tudja,lehet normális is az õsszevissza menstruáció.Ne félj!
4/6 anonim válasza:
Ilyen fiatalon teljesen normális. Nekem huszonéves koromig össze-vissza volt.
5/6 anonim válasza:
Ha előtte évekig normálisan megjött akkor SEM kóros ha kimarad.
A te korodban gyakori, sőt elmondanám hogy felnőtt nöknél sem utal problémára ha kimarad egy hónap.
nekem még huszonévesen is késett, kimaradt egyszer egyszer, semmi baj nincs ezzel
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a megnyugtató válaszokat :)
2015. júl. 13. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!