Szerintetek mitől van?
Figyelt kérdés
15 éves leszek, és szinte egyáltalán nem nő a mellem. Már 10 éves koromban elkezdett nőni, de azóta semmi, nagyon kicsi. A menzeszem is 13 éves korom óta megvan, azt hittem ez majd kihatással lesz a mellem növekedésére, de nem. Valami baj lehet velem???2015. júl. 1. 11:06
1/4 A kérdező kommentje:
Ja és egyébként 180 cm vagyok és 65 kiló, elég vékony alkatú :(((
2015. júl. 1. 11:07
2/4 anonim válasza:
Nem hinnem, hogy baj lenne Veled. Meg nagyon fiatal vagy, boven lesz meg idod fejlodni. Eszel rendesen? Normalisan elsz? Pihensz eleget? Sportolgatsz?
Senki nem no ugy mint a gomba. Valoszinu minden rendben lesz, csak most egy kicsi erot gyujt a szervezeted a tovabbepitkezes elott. Majd nyar vegere nezd meg, hogy mennyit valtoztal a korabbi onmagadhoz kepest. Ne fogyozz! Menj sokat a friss levegore es mozogj rendszeresen! Ne dohanyozz, ne igyal es ne drogozz! Egyel rendesen ... elj szepen es nem lesz baj.
3/4 A kérdező kommentje:
Okés köszi, egyébként rengeteget eszem, focizni is szoktam, rengeteget pihenek :)
2015. júl. 1. 11:16
4/4 anonim válasza:
Nyugodj meg, dőlj hátra, élvezd az életet !
Meg fog nőni ne aggódj ezen, vagy ha nem lesz hatalmas vagy óriási, akkor is lesz, aki így fog szeretni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!