Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Brutális PMS mellfeszülésen...

Brutális PMS mellfeszülésen segít valami?

Figyelt kérdés

Sokszor már az első luteális napon berobbannak a mirigyeim és 2 hétig fájnak. De volt h utána is maradt pár fájdalmasabb mirigyem ott,a lenti részeken.

Orvos látta, manuális vizsgálaton semmi furát nem tapasztalt, csak azt hogy jó mirigyesek azért, de ez semmi kóros dolog.

80D melltartót kellett hordanom eddig ezekre a napokra de most nem jó rám, annyira bedurrantak, pedig nem híztam.

Feszül, ég és nehéz, bár lenne valami megoldás rá. Esetleg vízhajtó? Myo-inositol?

nov. 17. 23:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Ennel kevesbe drasztikus Paracetamolt bevenni. Artalmatlan fajdalomcsillapito, nem borit fel semmit.
nov. 18. 12:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Fogamzásgátló elvileg segíthet, de ki kell próbálni, hogy neked jó-e.
nov. 18. 14:19
 3/6 A kérdező kommentje:
2-es nem lehet, migrénes meg visszeres vagyok.
nov. 18. 18:03
 4/6 A kérdező kommentje:
Amúgy most magától jobb, ahogy közeledek a menzesz felé, kimegy belőlem a víz és sokat is pisilek. Csak az a pár nap iszonyat volt.
nov. 18. 18:04
 5/6 anonim ***** válasza:
A rendszeresen sportolás hozzájárulhat a kiegyensúlyozott hormonális működéshez. Milyen magas vagy és mennyi a sulyod?
nov. 19. 07:15
 6/6 A kérdező kommentje:

PCO gyanús vagyok petefészkek alapján, és minimum 10 kilót fogynom kéne, antidepresszáns/ szedtem ami miatt felmentek a kilók. Most már nincs nagy ètvágyam emiatt, hiszen nem szedek ilyet többet. De ez lényegtelen abból a szempontból, hogy vékonyabban, a gyógyszer előtt is pokoli kínjaim voltak. Semmilyen hormonszintem nem volt problémás, voltam vérvételen is.

Mozoghatnék többet valóban, de ìgy is többet mozgok, mint az ismerőseim 80%-a. Nincs autóm, nagyon sok helyre gyalog kell mennem. Anyagi okokból heti 1x tudom kifizetni a konditermet, ott 90 percet kardiózom. Az izomzatom szintje rendben van egy felmérés szerint, izmosabb vagyok a magyar nők nagy százalékánál, ilyen az alkatom alapból.

Soha nem is akarok vékony lenni. :D

nov. 19. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!