Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan növelhetném az önbizalm...

Hogyan növelhetném az önbizalmam ill. ne legyek depis?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok.(a koromhoz képest érett)

de nagyon zavar az,hogy 154cm vagyok,ez olyan szinten rontja az önbecsülésem,hogy az hihetetlen:/ A fiúk tapadnak rám,meg dicsérnek ilyesmi,de én mégsem vagyok ezért megelégedve magammal. Hogyan lehetnék?:)

2010. márc. 2. 21:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Minden csajnak ez a kínja. Ismerek jónéhányat, egyik magas, másik alacsony, harmadik kövér, nagyedik sovány, ötödik mittomén. Ne foglalkozz vele! Aszondod a fiúk tapadnak rád. Ez nem elég. Nekem semmi bajom magammal, mégse tapadnak rám annyira a csajok. És engem meg ez zavar. Szóval kvittek vagyunk :) Két év múlva dobj egy ímélt és rádtapadok én is és megnövelem az önbizalmad :) Na jó, viccet félretéve, tényleg ne zavarjon, semmi okod rá. 22F
2010. márc. 2. 21:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja, a nem elég után kérdőjelet szántam :)
2010. márc. 2. 21:29
 3/4 A kérdező kommentje:

oh köszi ez ari volt:)

2év múlva? :O

20alatt am sem állok szóba férfiakkal:$:)

te még mondhatni fiatal vagy hozzám:P perpill 30éves barátom van...előtte 25éves volt...az előtt 30 :)

2010. márc. 2. 21:34
 4/4 anonim válasza:
Nem hinném, hogy önbizalom gondjaidnak kéne, hogy legyenek, hiszen tapadnak rád a srácok! Egyébként átérzem a helyzeted, és nem minden esetben kell ennyivel idősebb sráchoz menekülni..:) 18 évesen sokak példaképe lettem, pedig én aztán rút kiskacsa voltam..:)
2010. márc. 11. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!