Nőgyógyászati konzultációra mindig szükség van? Vagy ha csak vizsgálatra jelentkezek, azt nem számítják bele?
Figyelt kérdés
Először mennék ehhez az orvos. Első alkalommal muszáj konzultáció?2015. jún. 28. 23:15
1/5 anonim válasza:
Szerintem ne menj oda,ahol külön van konzultáció,és 1. alkalommal nem csinálnak semmit.
2/5 anonim válasza:
Ez lenne az első nőgyógyászati vizsgálatod? Hény éves vagy?
3/5 A kérdező kommentje:
Nem az első. Eddig férfihoz jártam, de elköltöztünk onnan. Most inkább nőhöz járnék.. Itt Budapesten magánorvosoknál szinte mindenhol ott van a konzultáció.
20/L
2015. jún. 29. 08:54
4/5 anonim válasza:
Hát keress olyat ahol nincs konzultáció szerintem. felesleges idő és pénzkidobás.
Bár én ezt a konzultációt még csak fogorvosnál hallottam.
5/5 anonim válasza:
Szerintem félreérted és az első alkalommal a vizsgálattal egybekötött a konzultáció.
Utána persze majd van akinek szüksége lehet csak konzultációra bármilyen ok miatt, amikor nincs vizygálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!