Mit tegyek, ha kicsi a mellem? 14/l
Figyelt kérdés
Mell alatt 68 cm, rajta 72 cm.
Nagyon zavar... ha fölveszek egy pólót, éppenhogy csak látszik, hogy valami domború van ott, de azt inkább már cikinek nevezném.
Tudom, hogy még nőni fog (legalábbis remélem), de nincs esetleg valami természetes módszer arra, hogy nagyobbak legyenek? (Egyébként női felmenőimnek nem kicsi a melle.)
A segítséget előre is nagyon köszönöm! :)
2015. jún. 19. 17:43
1/7 anonim válasza:
Természetes módszer nincs, addig hordj szivacsos melltartót amíg nem nő nagyobbra.
2/7 anonim válasza:
Ne aggódj de még mennyire hogy fog nőni még!Kicsit szivacsosabb melltartót vegetsz de nem azt a nagyon durván tömöttet.
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat :)
és olyan szivacsos melltartót hol lehet venni?
2015. jún. 19. 18:19
4/7 anonim válasza:
Ne vegyél szivacsos melltartót. Gáz. Nagyon gáz. Kis mellekkel is nézhetsz ki jól, ne aggódj!
5/7 szamo77db válasza:
Nekem a kis aranyos cicikék tetszenek és nem azok a rettenetes, szilikonnal felfújt förmedvények, amik kis híján leszakadnak. És mivel még nagyon fiatal vagy, alakulnak a dolgok majd, hidd el.
6/7 anonim válasza:
Szerintem nem baj :) A szivacsos melltartó nem rossz ötlet, természetes mód nagyobbításra nincs... Amúgy későn érős típus vagy? Csak mert akkor még bőven fog nőni.
7/7 anonim válasza:
1 almát balra, 1 almát jobbra aztán meg van oldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!