Nagyon kicsi a mellem, mit tegyek?
Kicsi a mellem,de tényleg nagyon kicsi.Szinte nincs is.15 éves vagyok,de minden ismerősömnek szép nagy és ez nagyon nyomasztó.Van bármilyen bevált módszeretek,hogy mitől nőhet?Nem csak optikailag,hanem valóban is?
Kérlek NE olyan válaszokat adjatok,hogy fogadd el magad,mert ezt nem lehet elfogadni.A koromat illető válaszokkal is kíméljetek,mivel a korombeliek sokkal ˝mellesebbek˝
Biztos nem. A "csodaszereknek" kikiáltott krémek, masszázsok csak pénzlehúzások, a mellméretedet csak a szervezeted és a genetika szabályozza.
Ugyan azt írtad ne írjuk, hogy fogadd el magad, de tényleg nem tudsz ennél többet tenni. Lehet hogy 2 év múlva sokkal nagyobb lesz, mint gondolnàd.
Türelem, egy kicsit még nőhet. S ha nem, talán a következő években tapasztalsz annyit, hogy rájöjj, szerencsés ember vagy, ha ez a legnagyobb bajod. Tudom, hogy fontos, de tényleg ez az igazság.
Amúgy szívesen adnék az enyémből (éppenhogy C-s), engem nem zavarna a kisebb mell. Az legalább nem lesz lógós :D
Viszont akár méret, akár feszesség problémám lenne, bizonyára edzenék mellizomra, az csak jó lehet. De ez az én egyéni gondolatom, nem értek hozzá s úgyis fejleszteni akarom minden fontos izomcsoportomat.
Csodaszer nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!