Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon kicsi a mellem, mit...

Nagyon kicsi a mellem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kicsi a mellem,de tényleg nagyon kicsi.Szinte nincs is.15 éves vagyok,de minden ismerősömnek szép nagy és ez nagyon nyomasztó.Van bármilyen bevált módszeretek,hogy mitől nőhet?Nem csak optikailag,hanem valóban is?

Kérlek NE olyan válaszokat adjatok,hogy fogadd el magad,mert ezt nem lehet elfogadni.A koromat illető válaszokkal is kíméljetek,mivel a korombeliek sokkal ˝mellesebbek˝

2015. máj. 24. 13:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ez genetikától függ. Nincs olyan hogy "növesztő módszer". Az is lehet, hogy későn érő típus vagy, lehet, hogy 2 év múlva meg neked lesz a legnagyobb melled. Nézd meg a csaladod női tagjait, ha ők "mellesebbek", akkor valószínűleg még nőni fog, ha ő nekik is kicsik, akkor a tied sem biztos, hogy nagyobb lesz. Megkérdezhetem hogy hányas melltartót hordasz? Mert sokszor te látod kisebbnek, pedig esetleg nem is az:)
2015. máj. 24. 13:15
 2/13 A kérdező kommentje:
75A.Nagyszüleimnek nagy mellei vannak,főleg anya részéről,viszont anyának is kicsi a melle
2015. máj. 24. 13:19
 3/13 anonim ***** válasza:
Ha anyudnak is kicsi, akkor neked sem lesz óriási valószínűleg. Viszont egy B-re simán megnőhet még! Mondom, mindenki más időben "érik be". Nekem 12 évesen már 75/B-s mellem volt, azóta sem nőtt és 17 éves vagyok.
2015. máj. 24. 13:28
 4/13 A kérdező kommentje:
De engem ez nagyon zavar.Biztos nem gyártanak még csodaszereket?
2015. máj. 24. 13:39
 5/13 anonim ***** válasza:

Biztos nem. A "csodaszereknek" kikiáltott krémek, masszázsok csak pénzlehúzások, a mellméretedet csak a szervezeted és a genetika szabályozza.

Ugyan azt írtad ne írjuk, hogy fogadd el magad, de tényleg nem tudsz ennél többet tenni. Lehet hogy 2 év múlva sokkal nagyobb lesz, mint gondolnàd.

2015. máj. 24. 13:47
 6/13 anonim ***** válasza:

Türelem, egy kicsit még nőhet. S ha nem, talán a következő években tapasztalsz annyit, hogy rájöjj, szerencsés ember vagy, ha ez a legnagyobb bajod. Tudom, hogy fontos, de tényleg ez az igazság.

Amúgy szívesen adnék az enyémből (éppenhogy C-s), engem nem zavarna a kisebb mell. Az legalább nem lesz lógós :D

Viszont akár méret, akár feszesség problémám lenne, bizonyára edzenék mellizomra, az csak jó lehet. De ez az én egyéni gondolatom, nem értek hozzá s úgyis fejleszteni akarom minden fontos izomcsoportomat.

Csodaszer nincs.

2015. máj. 24. 14:24
 7/13 anonim ***** válasza:
A 6 éves unokám is már azt hiányolta, hogy még nincsenek mellei, pedig ő már melltartót szeretne.
2015. máj. 24. 14:28
 8/13 anonim ***** válasza:
Hord szivacsos melltartót. Nem tudom hány kg vagy, de ha hízol a melleid is nőnek.
2015. máj. 24. 14:40
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem is 75/A-s cicim van. Mindig is utáltam hogy olyan kicsi. :( Mindig nekem volt a legkisebb. Most viszont egyre jobban tetszik, hogy 30 éves vagyok és egyáltalán nem lóg. :) Sőt. Lehet a korral jár, de egész megbarátkoztam vele. :D Nem is muszáj melltartó anélkül is szépen áll. Főleg ha hideg van. :D
2015. máj. 24. 14:44
 10/13 anonim ***** válasza:
teljesen jó méret egy szép lánynak.
2015. máj. 24. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!