Nagyon kicsi a mellem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kicsi a mellem,de tényleg nagyon kicsi.Szinte nincs is.15 éves vagyok,de minden ismerősömnek szép nagy és ez nagyon nyomasztó.Van bármilyen bevált módszeretek,hogy mitől nőhet?Nem csak optikailag,hanem valóban is?
Kérlek NE olyan válaszokat adjatok,hogy fogadd el magad,mert ezt nem lehet elfogadni.A koromat illető válaszokkal is kíméljetek,mivel a korombeliek sokkal ˝mellesebbek˝
2015. máj. 24. 13:07
11/13 anonim válasza:
Nyugi nekem se nagyok :D Viszont azt mondják hogyha "kicsi" a melled a gerinced nem fog tönkre menni.Sok nő azért fájlalja a gerincért mert a mellei lehúzzák.Szóval semmi rossz nincs a kis mellben.Én is megbarátkoztam már vele.:D 15/L
12/13 anonim válasza:
Nagyon sok pasinak kifejezetten a kis mellű nők tetszenek.
Lásd a manökeneket pl.
Valóban jobb lenne ha elfogadnád magad.
13/13 anonim válasza:
Figyi, csak azért, mert anyukádnak kicsi melle van, nem biztos, hogy neked is az lesz, különösen ilyen fiatalon. A feleségemnek szép C kosaras mellei vannak, míg az anyja teljesen lapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!