A felfázás elmúlik szombatig?
Figyelt kérdés
Felfaztam 1 medences bulin es most viszket meg feldagadt a kisajkam, egyszer mar volt szerencsem ilyenben es akkor elmentem a nogyogyaszhoz akkor 1 vaginalis kupot irt ki, ismet vettem olyat. Szerintetek elmulik szombatig? Nagyon rossz.2015. jún. 16. 19:30
1/4 anonim válasza:
ha viszket és dagadt akkor az nem felfázás, inkább valami nemi betegség. jobb lenne ha elmennél orvoshoz. a felfázásnak teljesen más tünetei vannak.
2/4 Lucky4 válasza:
Igen, ez szerintem sem felfázás, más lehet a gond.
3/4 bianleo válasza:
Ha felfazol nem ijen tuneteid vannak hanem csip ha pisilsz. Valami mas bajod lehet nemi fertözes vagy ijesmi menj orvoshoz.
4/4 anonim válasza:
istenem hogy egyesek mennyire nincsenek tisztában magukkal.......attttya úr isten.....
te inkább ne medencés bulikba járj hanem ülj le aztán tanulj egy kis bioszt meg hogy mi mitől van.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!