Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Anyukámnak kötőhártyagyulladás...

Anyukámnak kötőhártyagyulladása van, nekem szombaton lesz a születésnapi bulim. Ha gyakran kezet mosok és nem érintkezek vele, van rá esély, hogy ne kapjam el? Ha mégis elkapom, kijön egyáltalán szombatig? Mennyi a lappangási idő?

Figyelt kérdés
2015. márc. 4. 20:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért kapnád el, ez nem influenza. Megfelelő tisztálkodással megelőzhető.
2015. márc. 4. 22:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne használj vele közös törülközőt, ha megfogsz közös tárgyat, pl.: távirányító, telefon, kilincsek, stb., moss alaposan kezet. Én sem kaptam el soha családtagtól.
2015. márc. 5. 08:19
 3/4 A kérdező kommentje:
kézfertőtlenítőzök most viszonylag gyakran és nem nyúlok a szememhez/arcomhoz...abból gondoltam,hogy elkaphatom,mert az öcsémen már megjelentek a tünetek,gondolom ő tőle kapta el,pedig most anya nem érintkezik egyikünkkel sem..
2015. márc. 5. 16:33
 4/4 anonim ***** válasza:
vegyetek fertőtlenítőt, pl Sanytolt. Azzal néha átfújni a használt dolgokat, pl villany- és távkapcsolók, billentyűzet, csapok. Ne turkáljon a szemébe, és ti se. Akkor nem kapod el. Külön törölköző, egymástól távol.
2015. márc. 5. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!