Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ráülsz a vécére pl. : bevásárl...

Ráülsz a vécére pl. : bevásárlóközpontnál, iskolában?

Figyelt kérdés
2010. febr. 28. 18:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
9%
Tudom.. de sztem azok nem másznak fel a nunimig .. :P
2010. febr. 28. 20:46
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
én letakarom és úgy ülök rá, állva nem tudnék..
2010. febr. 28. 20:51
 13/22 anonim ***** válasza:
Nem ülök rá, ilyen téren nagyon kényes vagyok.
2010. febr. 28. 22:31
 14/22 anonim ***** válasza:

Én sem ülök rá.Soha nem lehet tudni,hogy ki ült rajta előttem,aznap hányan pisilték le az ülőkét.Még véletlenül sem szeretnék összeszedni semmilyen fertőzést.

Annak a válaszolónak aki azt írta,hogy ráül én azt ajánlom,hogy szokjon le erről a rossz szokásról,mert tényleg nem tudod,hogy hány százan használták aznap azt a wc-t,milyen koszos és igénytelen emberek ülhettek rá.De ha mindenképpen ráakarsz ülni akkor egy tekercs papír!

2010. márc. 1. 19:03
 15/22 anonim ***** válasza:
Mekiben, plázákban naponta többször is takarítják a wc-t, ennek ellenére én sem ülök rá, vagy ha nagyon muszáj, több réteg papírt rakok rá. Megvizsgálták különben, hogy pl. a metró, vagy a villamos üléseken 100-szor több baci van mint a nyilvános wc ülőkéjén!!!
2010. márc. 31. 16:38
 16/22 anonim ***** válasza:
Mindig körberakom papírral, és úgy ülök le, sőt, még belülre is egy kiló papírt teszek, mert a visszacsapódó mikrocseppek is lehetnek a baj forrásai.
2010. márc. 31. 16:50
 17/22 anonim ***** válasza:
Egy időben még lehetett kapni papír wc ülőkét, azt ráteríted és úgy ülsz rá, nem tudom most van e ilyen.
2010. márc. 31. 20:10
 18/22 anonim ***** válasza:
Soha, soha, soha nem ülök rá!! Nagyon remélem, hogy te sem. Annyiféle ember használja, csak úgy hemzseg a baktériumoktól.
2010. ápr. 1. 14:06
 19/22 anonim válasza:
"Ráülök, de úgy, hogy a nunim nehogy hozzáérjen az ülőkéhez. " énis de vigyázni kell hogy nehogy hozzáérjen, sok bacit lehet kapni :S vicces lesz: 6 éves koromban ezért lett a fenekemen egy pattanás (xD)
2010. ápr. 1. 14:10
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem,fölé guggolok nagy terpesz és csob!De tényleg ne ülj rá,semmilyen módon,én 8 évesen egyszer ráültem,de a combom ért hozzá és gombás fertőzést kaptam,ciki mi?Se comb,se semmi ne érjen hozzá.
2010. ápr. 1. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!