Ráülsz a vécére pl. : bevásárlóközpontnál, iskolában?
Figyelt kérdés
2010. febr. 28. 18:25
2/22 anonim válasza:
egyedül otthon ülök rá és a rokonoknál, barátoknál. sehol máshol, főleg nem közWC esetében.
3/22 anonim válasza:
Nem. Max koliban ha kakilok, sok papírral.
Azon kívül csak otthon, barátnál.
5/22 anonim válasza:
én is csak itthon, vagy barátoknál, rokonoknál (de van, hogy ott se mindig). elég vicces, de van, hogy télen itthon sem ülök le, mert olyan hideg a wc ülőke:D
6/22 anonim válasza:
Nem. De ha nagyon nem bírom, akkor kábé öt réteg vécépapírt rakok rá.
8/22 anonim válasza:
felhajtom az ülőkéjét és ráhajolok a kagylóra. sose ülnék rá.
9/22 anonim válasza:
Ráülök, de úgy, hogy a nunim nehogy hozzáérjen az ülőkéhez.
Ha guggolnék, akkor lepisilném a gatyámat..
Ja, meg néha szoktam venni olyan papírülőkét.
10/22 anonim válasza:
18:55-nek: sajnos a combodra is kaphatsz csini bacikat, ha ráülsz az ülőkére :=(
Soha, semmilyen körülmények között nem ülök rá a wc-re, csak itthon ill. 2 rokonnál (a többieknél sem tartom elég tisztának), ahol tudom, hogy ők is alaposan, naponta takarítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!