Tippek erős menstruációs görcsök csökkentésére?
Figyelt kérdés
A ciklusom nagyjából rendszeres, viszont mindig nagyon vérzek és görcsölök.. Ezekben a napokban kb semmi kedvem nincs semmihez, gyenge vagyok..2015. jún. 8. 20:30
1/8 anonim válasza:
Anno én is nagyon görcsöltem, mikor nem szedtem fogamzásgátlót. Olyankor ha éreztem a görcsölgetést, h mindjárt megjön, rögtön bevettem egy AlgoflexM-et (volt, h doki felírt Apranaxot), és lefeküdtem, úgymond erőltettem egy fél óra-órás alvást, olyankor kilazultam és kiállt a görcs.
3/8 A kérdező kommentje:
Néha szinte már elviselhetetlen.. A fogamzásgátló enyhítene ezen? (Egyébként is gondolkodom rajta)
2015. jún. 8. 20:58
4/8 anonim válasza:
Nekem teljesen elmúlt tőle. Én Yasminellet szedtem.
5/8 anonim válasza:
Amint kezdesz rosszul lenni, akár egy nagyon kcisit, vegyél be Algoflex M-et.
6/8 anonim válasza:
A meleg víz segít, akár folyatod a hasadra, akár forróvizes palackot teszel rá.
Nagyon hatásos még kb fél deci pálinka vagy egyéb alkohol. Segít ellazítani az izmokat. :)
7/8 anonim válasza:
Feküdj le lélegezz nagyokat
Melegvizes palack
Végső esetben egy no-spa
Nekem szokott segiteni :) kitartás
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :)
2015. jún. 10. 00:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!