Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyire fertőző a clamydia?...

Mennyire fertőző a clamydia? Biztos, hogy átterjed a másik félre is?

Figyelt kérdés
Nem monogám kapcsolatban élek, ergo van egy állandó kapcsolatom, mellette viszont lefekszem mással is. Nos valószínûleg ettől a férfitől fertőződtem meg, viszont állandó partneremnek nem tudom átadtam-e, neki semmi baja. Neten nem találtam infót erről, csak hogy kezeltessük mindkét felet.. most akkor?

2015. jún. 8. 07:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

20: De így csak hüvelyváladékot vesznek.

Méhnyakról csak hüvelyfeltárással (kacsával) tudnak mintát venni.

2015. jún. 8. 09:59
 22/25 anonim ***** válasza:

hát ezt nem tudom. szerintem meg kell tudni oldani, mert nem ez az egyetlen betegség, még más betegség is érhet szűz lányt, ami a méhszájjal kapcsolatos vizsgálatot igényel. Kicsit googliztam, és azt írják pár helyen, hogy van valami "szűzkacsa", amivel ezt megoldják. De én nem tudom tényleg, hogy hogy csinálta. Az tuti, hogy rendesen fel kellett feküdöm az asztalra, mert azt annyira utáltam, hogy arra emlékszem. Meg arra is emlékszem, hogy még mondott valamit a belső szerkezetemről, amit csak ilyen vizsgálat alapján mondhatott.

Mindenesetre az biztos, hogy megoldotta, mivel nálam kimutatták biztosra a kórokozót. A kezelés után pedig megszűntek a panaszaim.

2015. jún. 8. 10:08
 23/25 anonim ***** válasza:

22: De hát nem emlékszel, hogy vért vett tőled vagy hüvelyváladékot, esetleg mást?

Nézd, egész életemben keresem a módját, hogy hüvelyfeltárás nélkül lehessen orvosolni a fertőzések kivizsgálását, de nem lehet.

2015. jún. 8. 10:26
 24/25 anonim ***** válasza:

Köszi, megkaptam.

Az orvos dönti el, miből csinál vizsgálatot, nem kívánságműsor sajnos.

2015. jún. 8. 10:44
 25/25 anonim ***** válasza:
0%
Csak olyanoknak nem írok vissza, akik nem a polgári nevükön vannak fent, mert én igen.
2015. jún. 8. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!