Mennyire fertőző a clamydia? Biztos, hogy átterjed a másik félre is?
20: De így csak hüvelyváladékot vesznek.
Méhnyakról csak hüvelyfeltárással (kacsával) tudnak mintát venni.
hát ezt nem tudom. szerintem meg kell tudni oldani, mert nem ez az egyetlen betegség, még más betegség is érhet szűz lányt, ami a méhszájjal kapcsolatos vizsgálatot igényel. Kicsit googliztam, és azt írják pár helyen, hogy van valami "szűzkacsa", amivel ezt megoldják. De én nem tudom tényleg, hogy hogy csinálta. Az tuti, hogy rendesen fel kellett feküdöm az asztalra, mert azt annyira utáltam, hogy arra emlékszem. Meg arra is emlékszem, hogy még mondott valamit a belső szerkezetemről, amit csak ilyen vizsgálat alapján mondhatott.
Mindenesetre az biztos, hogy megoldotta, mivel nálam kimutatták biztosra a kórokozót. A kezelés után pedig megszűntek a panaszaim.
22: De hát nem emlékszel, hogy vért vett tőled vagy hüvelyváladékot, esetleg mást?
Nézd, egész életemben keresem a módját, hogy hüvelyfeltárás nélkül lehessen orvosolni a fertőzések kivizsgálását, de nem lehet.
Köszi, megkaptam.
Az orvos dönti el, miből csinál vizsgálatot, nem kívánságműsor sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!