Mennyire fertőző a clamydia? Biztos, hogy átterjed a másik félre is?
Figyelt kérdés
Nem monogám kapcsolatban élek, ergo van egy állandó kapcsolatom, mellette viszont lefekszem mással is. Nos valószínûleg ettől a férfitől fertőződtem meg, viszont állandó partneremnek nem tudom átadtam-e, neki semmi baja. Neten nem találtam infót erről, csak hogy kezeltessük mindkét felet.. most akkor?2015. jún. 8. 07:04
11/25 anonim válasza:
Igen, én is hallottam az uszodás elkapási lehetőséget.
Mik voltak a tüneteid?
12/25 A kérdező kommentje:
#9 pontosan így gondolom én is, nem csalom meg a párom, pusztán mással is kipróbáljuk a szexualitást
2015. jún. 8. 08:10
13/25 A kérdező kommentje:
Kb 3 hete mintha felfázásom lett volna, hol majd' bepisiltem fájt csípett,hol semmi bajom se volt.. a napokban társult hozzá bepisilés, sűrű hüvelyváladék is.. háziorvosnál voltam nincs papíron kimutatva de a tünetek stimmelnek, így azytromicint írt fel betadinos kúppal
2015. jún. 8. 08:15
14/25 anonim válasza:
11-es: nekem pecsételő vérzésem volt.
15/25 anonim válasza:
14: És hogy terelődött a gyanú a klamídiára, ha gyerek voltál?
16/25 anonim válasza:
fogalmam sincs. elmentem a dokihoz, hogy mi ez a barnás vérzés csinált valami tesztet, és ez jött ki.
nem gyerek voltam, hanem 17 éves, de valahogy mehettem a gyereknőgyógyászhoz. Hozzá akartam menni, mert ő volt az egyetlen nő. Valahogy az volt a szabály, hogy 18 éves korig lehetett menni hozzá. Elég régen volt ez.
17/25 anonim válasza:
Milyen tesztet csinált? Gyorstesztet, azonnal megvolt az eredmény? Miből csinálta, vérből?
18/25 anonim válasza:
ez rettenetes régen volt, 20 éve. szerintem akkor gyorsteszt még nem volt. hogy hogy csinálta, fogalmam sincs. szerintem nem volt vérvétel. biztos többmindenre tesztelt egyébként. és levélben kaptam meg, hogy valamit találtak, és menjek vissza. emiatt sem lehetett gyorsteszt.
19/25 anonim válasza:
Csak hogy mit vett, vért?
Mert ezt csak méhnyakról vett váladékból csinálják, de azt értelemszerűen nem vehetett Tőled.
20/25 anonim válasza:
nem tudom, mennyire vagy otthon anatómiában, de a szűzhártya nem átjárhatatlan, attól még a vékony mintavételi pálcika átfér rajta, amivel a kenetet veszik. a menstruációs vér is a lyukon keresztül távozik. egyébként nem emlékszem, hogy csinálta. 20 évvel ezelőtti orvosi látogatásra gondolom, te sem emlékeznél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!