Mit tegyek? Tanácstalan vagyok
Versenyeztünk unokatesómmal hogy kinek jön meg hamarabb.
11 évesek voltunk amikor ezt elkezdtük,most 12 évesek vagyunk(majdnem egyszerre születtünk,csak annyi hogy ő 2 hónappal idősebb mint én.
Egy házba lakunk mert a szülei kitagadták,mert nem akartak gyereket.
Én az előbb voltam wc-n és láttam egy barna foltot,megtöröltem középen és véres volt a wc papír.
szoltam anyának,ő azt mondta hogy megjött.
Az unokatesóm azóta bezárkózott a szobánkba(egy szobám van vele mert ugye eléggé jó a kapcsolatom vele,mindent elmondunk egymásnak és nem szégyenlősködünk egymás előtt)és azóta a szobába bent zokog,sír egyfolytába.
mit csináljunk vele?
nagy nehezen megnyugodott bár még mindig pityereg egy kicsit.
Enni se akar nagyon,csak ül a fürdőbe és nézi a polcon a betéteket és sóhajtozik meg pityereg.
megint elkezdett zokogni.
nekem ma jött meg másodszorra és reggel óta ugy sír hogy semmit nem eszik,nem iszik.
Mit csináljak vele?
Lehet nem ártana egy pszichológusnak beszélni vele.
Megmondhatod neki nyugodtan, hogy azért mert hamarabb jött meg neked, az nem azt jelenti, hogy ő még éretlen ezen a téren, hiszen ahogy az előző is írta kiszámíthatatlan a menstruáció. Van akinek előszőr csak 16 évesen jön meg. Van akinek már 10 éves korában megjön.. ez egyénfüggő, hogy kinek, hogy működik a szervezete. Ezeket próbáld meg neki elmagyarázni.
Ha tényleg nem nyugszik meg, akkor viszont pszichológus, mert ott valami lelki probléma is lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!