Tanácstalan vagyok, félek talán baj van. Valakinek volt már hasonló?
Sziasztok, én 19 éves vagyok, és jelenleg mindkét mellemben nnagy fajdalmas csomót érzek, inkabb a honalj környéki részeken. Nemtudom mi ez, ilyen még nem volt,csak amikor régebben nőtt a mellem,akkor éreztem hasonlót. Leirom az előzményeket,hátha csak beképzelek mindenféle rosszat.
Kb két hete olvastam az egyik internetes oldalon, hogy valakinél bejött az a 'mellnövesztési' módszer, amikor masszirozni kell a mellet, meg nyomkodni, szoritani. Mivel nincs akkora mellem amekkorát szeretnék,gondoltam egy próbát megér. Meg is csináltam a lépéseket, persze nem durván, de azért egy kis erőt vittem bele amennyire szükséges volt az oldal szerint. Azt is írták, hogy utana elofordulhat hogy fáj a mell a nyomkodás miatt,és mert a masszirozás hatására elkezdenek dolgozni a szövetek. Tehát ez megvolt, kb 2-3 nappal később éreztem is a fajdalmat,és szemmel láthatóan nőtt a mellem.persze a csomók is ekkor jelentek meg. Namost a mellnovekedésem nyilván a csomóktól jött létre, csak azt nem tudom,hogy a csomók mit keresnek ott...a másik dolog, hogy a menstruációm is ekkortájt jött meg, pár napra rá hogy elkezdtek fajni a melleimben lévő csomók. Lehet hogy kozrejatszott ez is, vagy lehet ez egy természetes mellnovekedés is ami épp most indult el,nemtudom... Csomókat m indig éreztem a mellemben, de nem fájtak és nem voltak ekkorák, ezt le is tisztáztam magamban régebben, hogy ártalmatlanok.
Van ötletetek hogy mitől alakulhatott ez ki? És ne haragudjatok,hogy ilyen hosszúra sikerült a történet, de gondoltam mindent leirok ami fontos lehet. Orvosnál még nem voltam,mert nem szeretném hátráltatni az orvosok munkáját, ha esetleg ez tenyleg csak valami termeszetes dolog.
Előre is köszönöm a valaszaitokat!
Elmész nőgyógyászatra, és ő beutal mell ultrahangra.
És máskor ne szorongasd a cickót, mert azt finoman simogatni kell.
Elėg butasàgot csinàltàl.... egyik leg ėrzėkenyebb nõi testrėsz!!!
Menje el nõgyogy.-ra ,mert egy kis ütėstöl sziszta ki alakult a tesomnàl,szoritàs sem hasznàl!!!!
-.- Jajj te lány.
A mellek nem növekednek pár hetes masszázs után, -.-
A menstruációtól volt.
A görcsök ugyszintén és a hormonális változásoktól.
Légyszi ne szedj fogamzásgátlót mert úgy felborulhatnak a hormonjaid, hogy évtizedekig se fogod tudni visszaállítani
Szerintem hagyd a francba azokat a módszereket, a kis mell is nagyon csinos, és tényleg nem jó nekik ha túl erősen nyomod.
Ha úgy van kedved, akkor masszírozd, mert az jó a mellnek, de most ne aggódj mert ez csak ideiglenes, és főleg a hormonok miatt van.
A lényeg hogy gyógyszert ne szedj, mert az a legrosszabb, és ne aggódj semmi baj sincs a melleiddel, de bánj finomabban magaddal.
A mellnövekedésed nem a csomóktól van, és nem is a masszírozástól, de erre te magad is rájösz pár ciklus után.
A lényeg hogy ne aggódj, minden rendben zajlik benned.
Csak figyelj a hormonális egyensúlyra
Semmi bajod sincs, nyugi, csak hagyd abba ezeket a csacsi "tutti módszereket."
El fog múlni rövid időn belül, és gondolj bele hogy azért az ugye nem igen képzelhető el, hogy egyszerre, egyidőben alakulna ki rosszindulatú daganat mindkét melledben. Ja és a rák nem is fáj, csak a végső stádiumban.
Dehogy alakul ki ciszta...
Nincs semmi bajod, el fog múlni. Máskor ne tedd ezt!
Azért ha nem múlna el inkább menj nőgyógyászatra,
majd ők megnézik vagy elküldenek vele uh-ra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!